Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körkülönbség, normális vagyok?
Figyelt kérdés
41 éves nő vagyok, és az utóbbi hetekben nagyon összemelegedtem egy 18 éves fiúval. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, jókat szórakozunk, szerintem hamarosan arra is sor fog kerülni...
A fiam egyidős vele, ráadásul általánosban osztálytársa volt...
2015. júl. 22. 14:02
1/12 anonim válasza:
Ha csak szexuális irányú dologban gondolkozol az még beleférhet hiszen sok korodbeli nőnek bejönnek a fiatalabb pasik, és a fiatal pasikat is érdeklik az érettebb nők. Viszont ekkora korkülönbséggel szexen kívül mást kár tervezgetni a korkülönbség sok esetben kiütközne. 25/F
2/12 anonim válasza:
Igazábol ez elfogadot a nöknél. Szerintem szorakozatok egy jöt. A fiad pedig lassan ugy is elköltözik.
(És pontositva 23 év van köztettek)
3/12 anonim válasza:
Amikor a szerelem vakká tesz, mindefajta korkülönbség semmivé foszlik...
4/12 anonim válasza:
A szexkapcsolat még belefér, de rendes kapcsi az nem normális..
5/12 anonim válasza:
Normális vagy. Ha mindketten jól érzitek magatokat ebben a kapcsolatban, akkor kinek volna beleszólása.
Amúgy ismerek házaspárokat 17, és 20 év korkülönbséggel.
6/12 anonim válasza:
Igen,normális,és biztos nagyon jó dolga lesz a fiúnak.:-)
Engedd hogy arra is minél hamarabb sor kerülhessen.
7/12 anonim válasza:
Lennék a srác helyébe. :/ Engem mindig az idősebb nők vonzottak. Őket tartom igazán nőiesnek, kívánatosnak. 21/F
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Én is lennék a srác helyébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!