Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szex közben ti ezt cukinak/aranyosnak tartanátok, vagy inkább zavaró lenne?
Figyelt kérdés
Hogyha a lány szűz, vagy még csak 1×-2× csinálta, és még kis ügyetlen lenne..És még nem mennének neki a dolgok,nektek kéne "megtanítani" a dolgokat..Szóval egy szűz lánytól az "ügyetlenkedés" aranyos lenne, vagy nagyon zavaró? :)2015. júl. 22. 13:11
11/21 anonim válasza:
Nagyon cukinak és izgatónak.Nagyon gyengéden bánnék vele.Imádnám tanítgatni.
12/21 WhiteLabel válasza:
Nem cuki és nem aranyos, viszont legalább jó.
13/21 anonim válasza:
én cukinak tartanám ha ügyes tanítvány lenne és megcsiálná a házit
14/21 anonim válasza:
Az én privát üzenetem tuti nem megnyugtatna épp ellenkezőleg. :P
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!:) Utolsó..öhm oké :DD
2015. júl. 22. 15:54
16/21 pinkpancser válasza:
Ha ügyetlen, akkor gyakorolni kell :)
És ha jól sejtem, már kaptál is 1000 privátot a továbbképzésekkel kapcsolatban :)
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:) Jól sejted, jöttek ám a privátok..:D
2015. júl. 22. 16:11
18/21 anonim válasza:
Imádok szűzotóskodni csak kicsapom a punci mentő villogót és már mehet is. 58/F
19/21 anonim válasza:
Elsőre cuki volt, másodikra is. Harmadikra még okés volt. Több szűz lány/remegő kezű (najó az jöhet :D) lány nem kell (persze ha lesz se baj, de inkább tapasztaltabb jöjjön.
Egy férfi sem fog lemondani a szexről azért, mert a lány ügyetlen. Durván fog hangozni, de "lyuk lyuk".
20/21 anonim válasza:
Nem zavarna! Segítenék neki a kezdeti ügyetlenkedést legyőzni! Lennék a tanító bácsija! /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!