Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állt fel neki elso szexnél? Nem tartanátok kínosnak?
Múlt héten tortént az elso szex koztunk... mar kb 6 hete vagyunk egyutt, de nagyon kínos volt mert nem állt fel neki vagy 15 percen keresztul szex elott. Azt hittem ha már másfél hónapja vár rám akkor nem lesz vele gond.. biztosan kíván.. Aztán nagy nehezen sikerult neki, de az egész szex tartott maximum 3 percig.
Mi lehetett az oka hogy nem állt fel neki? Pár perc nagyon kevés volt.. Mellesleg o józan volt, én meg kicsit részeg. Ti nem tartottátok volna gáznak? Úgy éreztem hogy nem kellek neki eléggé..
Azért annyira berúgva nem voltam, meg rágó volt nálam. :D
Azt mondta azért tortént mert hogy egész éjjel rám volt izgulva es amire oda kerult a sor addigra mar nem "mukodott" rendesen. Egyutt voltunk bulizni aznap.
Odavan ertem nagyon, csak tenyleg nem tudom miert tortent ugy.. Lehet izgult vagy felt, nem?
Jj ne mar! Miert kell ilyen valaszokat adnotok?
Valoszinu izgult es a stresz kihatott a peniszere. Annyira szeretett volna jol teljesiteni hogy a vegen nem allt fel neki.
Nem probaltad ot szopni?!
Sztem probaljatok meg h a szex spontan jon. Ne stresszeljetel ra ne beszeljetek meg h ma otkor szexelunk. Egyszeruen csak jojjon magatol es nem lesz gon d :) 23N
Kicsit úgy érzem, hogy nem igazán értékeled a srácot. Mármint oké, most nem állt fel neki, de azért ne tituláljuk már rögtön gáznak, meg kínosnak hogy nem jött össze. Van hogy a lányok sem nedvesednek be eléggé, azt mégsem tartják gáznak, pedig ugyanaz. Szerintem várjatok még ezzel, meg esetleg segíthetsz neki ahelyett hogy vársz hátradőlve... Ha elkezded kényeztetni, vagy csak csókolóztok és simogatjátok egymást, akkor nagyobb eséllyel lesz harcrakész.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!