Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti vonzónak tartanátok valakit, aki kicsit esetlen, hallgatag, könnyen zavarba jön és nincs is túl szép arca?
Figyelt kérdés
Amit pozitívumnak mondanék, hogy nagyon kedves vagyok, házias, nem vagyok buta sem és persze adok magamra, ruhák, smink terén, és sokat mosolygok. És általában azt szokták mondani, kis törékeny vagyok.2015. máj. 29. 19:57
2/17 anonim válasza:
Az se biztos egyebkent hogy nincsen szep arcod ez teljesen szubjektiv. Egyebkent amiket irtal teljesen pozitiv benyomast keltenek :)
3/17 anonim válasza:
Nehéz megmondani anélkül, hogy ismernélek, de ez alapján igen :)
4/17 anonim válasza:
Jó, de valamit fel tudsz mutatni, miért én felnézhetek rád, mint nőre? Ne haragudj, de az írásodból úgy tűnik, nagyon nem vagy elégedett magaddal, önbizalom-hiányos vagy.
21/L
5/17 A kérdező kommentje:
Miért akarnám,hogy felnézz rám? Egyébként igen, nincs sok önbizalmam. Ezért is írtam ki ezt a kérdést.
2015. máj. 29. 20:15
6/17 anonim válasza:
Mit takar a "nincs túl szép arca"? Egyébként ez önmagában nem gond, de mint előttem is írták, az önbizalomhiány itt befigyel a dologba. Kicsit több magabiztosságot és jó lesz.
7/17 anonim válasza:
Én keresztre feszítenélek és rád élveznék. (persze előtte szerződés, hogy megengeded)
8/17 anonim válasza:
Bocs, de semmi vonzó nincs abban amit leírtál. Örökké az önbizalomról papoltok. Ugyaez fordítva is igaz. Elvárom, hogy a nőm ne egy önbizalomhiányos szerencsétlenség legyen, mert az ilyenek szoktak féltékenységi rohamot kapni minden sz*tért. Mellesleg minden vesztes kedvességgel akar kompenzálni.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Jaj, ez az utolsó tetszett. :D Nem vagyok vesztes, de tisztában vagyok a tulajdonságaimmal. Az lenne a normális, ha mindenki szépnek hinné magát? Tudom hogy nem vagyok gyönyörű és tudom,hogy ügyetlen tudok lenni, ezeken nem tudok változtatni és nem hitegetem magam. Nem azért vagyok kedves, mert kompenzálni akarok, a természetemtől fogva nagyon rosszul érzem magam, ha megbántok valakit, még akkor is, ha nem kedvelem. De igaz, tényleg kellene önbecsülést szereznem azért, és próbálkozom is.
2015. máj. 29. 20:27
10/17 anonim válasza:
Azért akarnád, mert az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban, hogy tiszteld és felnézz a párodra, kivéve, ha nem akarsz a pároddal egyenrangú lenni. Ha nem fogadod el magad, akkor nem csak benned vannak gondok, hanem a kapcsolatodban is, amit ha nem oldasz meg, elburjánzik és tönkretesz majd mindent. Félni fogsz, hogy mikor hagy el téged a párod, mikor csal majd meg egy nálad jobbal, félni fogsz, hogy nem fogsz neki megfelelni. Holott nem is a párodnak kell megfelelni, hanem önmagadnak. És ez ha elburjánzik, gyanakodni fogsz a párodra, nem fogsz neki békét hagyni, elkergeted őt magad mellől. De ha te nem fogadod el önmagad, más hogyan fogadjon el téged? Ha nem tartod magad méltónak arra, hogy szeressenek, mások miért szeressenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!