Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti vonzónak tartanáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti vonzónak tartanátok valakit, aki kicsit esetlen, hallgatag, könnyen zavarba jön és nincs is túl szép arca?

Figyelt kérdés
Amit pozitívumnak mondanék, hogy nagyon kedves vagyok, házias, nem vagyok buta sem és persze adok magamra, ruhák, smink terén, és sokat mosolygok. És általában azt szokták mondani, kis törékeny vagyok.
2015. máj. 29. 19:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jaj, nem arra válaszolsz, amit kérdeztem. Ezeket a közhelyeket meg már sokszor hallottam, arra értettem a kérdést, hogy miért akarnám, hogy pont TE nézz fel rám. Azért köszi:) De ezt én is tudom és némi önbizalomhiány nem egyenlő azzal,hogy be fogok kattanni ha összejövök valakivel.
2015. máj. 29. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy kis törékeny?

Gyereknek szoktak nézni?

2015. máj. 29. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne legyen olyan, hogy ha ide rakom, itt marad, ha oda, akkor meg ott. Legyen benne kurázsi. Legyen karakán, de értelmes, tudja hol a helye! A többi jó tetszik, amit leírtál! Legyen önbizalma a lánynak, de ne legyen nagyképű f..z!
2015. máj. 29. 21:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, és le merném fogadni, hogy az arcod is szép! :-)
2015. máj. 29. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem a 69%os válaszoló a megfogalmazás ellenére általánosságban értette a kérdést:D A válaszodból pedig egyértelműen kikövetkeztethető, hogy hogy viszonyulsz magadhoz és várható hogy másoktól is így fognak tekinteni rád, ahogy te magadra.
2015. máj. 30. 01:16
 16/17 anonim válasza:

Az itt a probléma, kedves kérdező, hogy erre nem lehet biztos választ adni "innen" (meg ahonnan mások írnak ide), mivel az általad elírt jellemzőkkel sincs meg az elégséges számú információ, a szépség pedig szubjektív és relatív (az emberek közt viszonylag nagy konszenzus mellett), lehetnek egy adott lányon irritáló elemek, és a hallgatagságnak is vannak fokozatai pl. (relatív fogalom). Annyit el lehet érni válaszadás terén, hogy valószínűségalapú feltétezés(eke)t adjon a másik. Én kifejezetten szimpatikusnak talállak stílus terén, és a leírt tulajdonságokat a sminkelést leszámítva nagyon szépnek, fontosnak tartom, az arcod lutri, tetszene-e, az átlagos kinézetű lányoknál ez így megy (nálam és jelenleg és feltételezve, hogy annál nem rosszabb).

...Én egyébként szívesen megpróbálkoznék egy ismerkedéssel veled (hüh, kissé sokaknak szokásuk próbálkozni itt...), privátban szívesen írok többet.

2015. aug. 11. 18:34
 17/17 anonim válasza:
"Utolsó" vagyok: Jót mulattam a nőként-való-felnézés mondaton. : )
2015. aug. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!