Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is előfordul, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordul, hogy szeretkezés közben igen erősen kell vizelnetek? Ha igen ti mit tesztek ellene? Nyilván mosdózáson kívül ha lehet.

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Kiengedi.
2015. jún. 13. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
elmegyek előtte wc-re...
2015. jún. 13. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:

fiu vagy lány vagy?

ha lány vagy örülni fogsz annak amit mondani fogok

ha fiú vagy akkor menj el sex előtt pisilni

2015. jún. 13. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Elmegyek előtte, de van hogy közben is rám jön. na?
2015. jún. 13. 20:06
 5/9 A kérdező kommentje:

fiú vagyok, és elszoktam menni előtte.

De szex előtt mindig kielégítem barátnőmet orálisan ami kicsit sok idő. 30perc-1 óra ez változó. és sajnos egy nap sokat iszom 3-4L ennek ki kell jönnie..

2015. jún. 13. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Katéter.
2015. jún. 13. 20:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm értelemes válaszod.
2015. jún. 13. 20:45
 8/9 mantis religiosa ***** válasza:
Amikor a nyalás felénél tartasz, menj ki a tejszinhabért a konyhába, közben könnyíts magadon, aztán folytasd habbal felturbózva a nyalást. A lány hamarabb elmegy, te épp túl vagy az üritésen, mehet egy ferge - most figyelj! - teges szeretkezés, görcsölés nélkül.
2015. jún. 13. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem barátom nem is tud pisilni ha annyira fel van izgulva, mert ugye megdagad... Úgyhogy úgyis meg kell várnia a végét, sőt még utána is egy kicsit.
2015. jún. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!