Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az, ha nekem fehérként roma nők az eseteim, illetve néger nők? A barna bőrűeket részesítem előnyben.
Mi van?
Egyébként fogadjunk meg sem nézted a linkeket ,mert ugye bár a feketék között nem lehetnek rossz emberek és csak a fehérek között lennének olyan rasszisták akik szegény beilleszkedni vágyó afrikai embereket bántanák?
Nem 1x láttam mind2 videót,már unalmas.
Mink őket nem mondhatnám,hogy bántjuk.Sőt megteszünk mindent értük.Nem is ez a lényeg,hanem hogy minek kell b*szatni egy interraciális párt,pl engem vagy a kérdezőt,ha nem is ismersz,és semmit nem ártottunk neked?
Én nem csesztetlek. :)
Eddig nem is mondtam semmi sértőt rád. :)
Egyszerűen a véleményemet fejezem ki és a tényeket mutatom be.
Igaz, még egy elvakult multi-kulturistának akarok magyarázni. :)
"Egy nem afrikai négerrel szépen ellehet lenni komoly szándék esetén,van bennük tisztelet és megértés."
Tubicám......
Én pont arról prédikáltam neked az imént ,hogy még a 2 vagy 3 generációs afrikai bácsik se tudnak be illeszkedni sehova.
AKKOR MÉG IS MIRŐL BESZÉLSZ? (kérdem én)
"Te is épp ezt teszed velem én 1x nem minősitettelek,de te engem igen és ez irreális."
:D
Én 1x sem minősitettelek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!