Hogy, és mivel lehet (ha lehet) az ember bőrszínét változtatni reális színekkel?
Figyelt kérdés
Szóval pl. fehérből barna négert, fekete négert, kínait, vagy négerből fehéret, stb..2013. szept. 9. 05:58
1/9 anonim válasza:
amúgy ez ilyen rosszul megfogalmazott képszerkis kérdést akart lenni,vagy valami másra gondoltál e ?
2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván mivel a programok közt van, nem igazi bőr színezéséről beszélek. De ebben mi nem egyértelmű?
2013. szept. 9. 08:10
3/9 tabaki válasza:
Gimp. Kijelölöd a szükséges részt, és a Színek menü különféle beállításaival játszol. Valójában érdemes bonyolultabban és több réteges képen felépíteni, de az alap efféle.
4/9 A kérdező kommentje:
Abba nincs emberi színárnyalat. A piros, és narancs-sárga nem igazán élethű. Na meg fordítva, négerből fehéret ezzel még annyira sem tudom elképzelni.
2013. szept. 9. 12:01
5/9 tabaki válasza:
Mivel minden árnyalatot ki tudsz ügyeskedni, az emberi bőrszíneket is. Egy gyors próba, te csináld ügyesebben:
Négert fakítani tényleg sokkal zűrösebb, főleg az erős embertani jegyek miatt. Nem is sikerült, a torzítások és a túlvezérelt szűrők ellenére sem. Ebbe már a rajzeszközökkel is komolyan bele kéne nyúlni:
6/9 A kérdező kommentje:
Én barnát nem tudok kiügyeskedni.
2013. szept. 9. 18:38
7/9 tabaki válasza:
Én főként a Színek->Árnyalat-telítettség... táblával manipuláltam, elsősorban a Fő beállítócsúszkákkal, azután a különféle színekre állva is. Inkább csak próbálkozással lehet kitapasztani, hogy mi mit csinál. A szemet-szájat utólag is kijelöltem, és kissé más beállításokat használtam. A Kijelölés->Lágy szél... beállítása biztosítja, hogy ne alakuljanak ki éles peremek.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem a színezéssel megy jobban. Azért köszönöm, de eddig is így próbáltam. De itt csak sárga van, aztán narancs aztán piros(amik egyáltalán közelítenek a barnához), és ha mondjuk kontrasztos a kép, vagy világos, akkor ahhoz, hogy a világoson ne legyen narancs, ahhoz a sötét helyen már nagyon sötétnek kell lennie. Na meg én olyan igazi feketére gondoltam, amit sötétítéssel nem lehet csinálni, mert akkor sötét lesz pedig igaziból világosban a fekete is csilloghat, meg jól látható, sötétítéssel pedig már szinte egy fekete folt lesz az egész.
2013. szept. 9. 20:08
9/9 tabaki válasza:
A Fényerő-kontraszt...-tal is belenyúlkálhatsz, de az valószínű, hogy puszta szűrőzéssel nem lehet tökéletes eredményt elérni, bele kell festegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!