Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki már szexelt egy tanárával? Milyen volt? Hogy csináltátok? Lett következménye?
Volt...
Következménye az lett, hogy mára már a feleségem :)
(csak 6 év van köztünk)
#1 Ajj de romi:3
Tanctanar szamit?:D
Pályakezdő tanárnő volt, de olyan 20 évesnek nézett ki. Mindig a lakásán csináltuk, és mivel ő fogamzásgátlót szedett, sose kellett gumi (azóta se tudtam teljesen megszokni).
Egyszer annyira nem bírtunk magunkkal (talán csak én nem bírtam magammal), hogy az íróasztalára ültetve dugtam meg, és összegyűrtük/összemocskoltuk valami másik osztály röpdolgozatait :)
Volt következménye. Elmúlt az apakomplexusom :DD
Öreg volt ő már a szexhez egy velem korabelivel...
18L, 50F
Amikor megismertem nemtudtam, hogy tanar, aztan osszejottunk es akkor megtudtam, hogy tanarnak tanul...6honapja voltunk egyutt amikor bejott hozzank kistanarnak, egesz evesre... Szoval, ha ez szamit, akkor szexeltem egy tanarommal.. Sot egyszer ora utan bentmaradtam vele es o bezarta az ajtot es ott szeretkeztunk, egyik legjobb elmenyem volt. :D kovetkezmenye nem igazan volt, jol titkoltuk es altalaban suli utan mentem fel hozza mindig. Meg most is egyutt vagyunk!
19/L, o 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!