Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináltatok már ilyet?
jól nevelt keresztény lány
még szerencse,hogy az vagy
el se merem képzelni,ha nem ilyen lennél
amúgy jól döntöttél
bocs ha off, nekem is ugyanez a történetem, csak fordított felállásban. csajszi eléggé illuminált állapotban volt, és tudtam h józanul soha nem tenné meg, csókolózás oké, de mikor letérdelt, és előkapta, akkor leállítottam.. meglehet kövezni érte, de nem volt szívem kihasználni a helyzetet.. így is küldte a bocsánatkérő leveleket, és leírta benne h csak a pia miatt volt, és am is volt pasija.
ha nem illik ide akk elnézést
24/F
Neked kell tudnod.
De egy jo tanacs.. Ne csokolozz es fogdoss vlkit ha nem akarod kielegiteni.. Igy otthagyni egy pasit nem jo dolog. 23l
off
én is jártam hasonlóan csak nem jutottunk a vetkőzésig, bár én is ittam, de a fejembe ötlött, hogy ez a lány józanul biztosan nem akarna semmi ilyesmit a buli közepén egy wc-ben... így a csókolózás közben leállítottam a dolgot és másnap nagyon hálás volt érte :) kár, hogy nem jöttünk össze végül, az én hibámból mert éppen költöztem...
Ha nem akartál tőle semmit már azt sem kellett volna hagynod, hogy berángasson a WC-be.
Eléggé egyértelmű volt, hogy nem a kezedet akarja ott is fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!