Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják itt az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt az oldalon, ha egy lány jól keres, biztosan prosti?

Figyelt kérdés

Ha adott egy szép, fiatal(20 körüli) lány, akiröl kiderül, hogy még pénze is van, egyböl jönnek az olyan hozzászólások, vagy kitartott, vagy prosti.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy valaki tisztességesen él?

2015. júl. 18. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mit jelent a jól keres pénzben kifejezve?
2015. júl. 18. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Na igen, mit jelent a jól keresni? Elég relatív.

Én vezető pozicióban közel 30 évesen keresek 6-ossal kezdődő összeget. És nem, nem 4 nulla van mögötte.

2015. júl. 18. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:

hát utolsó, 30 évesen 600k az elég jó. Még bőven van hova élned a sok pénzeddel. Ha 50 évesen érnél el egy ilyen szintet arra már ja azt mondanám, háá majd max az unokák élvezik.

De ez igy elég jó. Amúgy igen ezt jó lenne azért legalább valami max határ alá tenni. Mert így most 180 is jól keres, de mondjuk 250 mégjobb. 300 meg már szuper. Az után meg már luxus kategória, ha csak nem 200 ezer forint a rezi [ja bár akkor elég pöpec ház lehet]

Amúgy ha te ezt nem írod ki nekem eszembe nem jut kérdező. Nem tudom itt egyes emberek arra izgulnak ha elmondhatják tök idegen embereknek hogy ők aztán milyen isten császárok?

Mint pl tessék itt az egyik válaszoló, hogy ő milyen szuperul keres a feleségével, és? Amúgy ezt nem leasz**s ként mondom, csak simán megállapítás. Aki tényleg jól érzi magát azzal amilye van, ELVILEG leszarja ezeket, csak hát lehet ez bizonyos embereknek élvezetet okoz.

Mondjuk sajnos még nem tettem fel a progijaimat, hogy egész nap azt figyeljék mikor ir ki valaki egy ilyen kérdést, de öszintén eddig kb 1-2 ilyen volt, amiket random találtam ezer éve.

Szóóóval ez hogy van? Valaki ki írja hogy füüü 20 éves vagyok, tök jól keresek? Vagy mi a tököm?? Ha igen, a kérdező ugyanolyan loser mint az esetleges hülye válaszolók. AZ egész téma ugy ***** ahogy van. Az egyik felvágos a másik meg hülye

2015. júl. 18. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
21 vagyok, havi 1000 euróért vagyok szobalány ausztriába....:) egy szót nem tudok németül!! és minden alkalmazott magyar ;)
2015. júl. 18. 15:17
 15/16 anonim válasza:
Külföldi fizetésre májerkodni itthoni minimálbéresek előtt nem nagy dolog.
2015. júl. 19. 01:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kötelező a minimálbért elfogadni és abból élni, ki lehet menni külföldre :)
2015. júl. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!