Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom biztosan ha egy lány szakítani akar? Mik a jelei? (nonverbális főleg)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 18:49
1/3 anonim válasza:
Én úgy vettem észre hogy a legtöbb lány sunyi és nem akar ő lenni a rossz. Ezért nyűgös lesz, nem akar semmit sem csinálni, nem keresi a társaságod és azt várja hogy te szakíts vele.
2/3 anonim válasza:
Én eltávolodtam, már nem értem hozzá, én is minimális esélyt adtam arra, hogy hozzámérjen. Egy csomó más programot szerveztem magamnak, hogy ne tudjunk találkozni. Nem kerestem, mindig ő hívott, ő írt, ha beszéltünk szűkszavú voltam. Ha filmet néztünk nem bújtam hozzá, csak feküdtem mellette, nem szexeltünk - bár ez miatta volt, és én igazából az, ami miatt kiszerettem belőle. Én sejettem, hogy ő akármeddig húzná így, és azt várhatom, hogy ő szakítson, csak nekem még ahhoz sem volt kedvem, hogy megmondjam neki, hogy vége. Aztán egyszer úgy ébredtem, hogy na elmegyek szakítok vele, felöltöztem, összeszedtem a cuccait, megálltam a háza előtt, felhívtam, hogy jöjjön ki, odaadtam a holmiját és mondtam, hogy vége. Mondta, hogy már várta, egyértelmű volt, hogy erre készülök, "voltak jelei", ahogy fogalmazott.
3/3 anonim válasza:
Hát a lányok általában nem akarják megbántani a fiút és ezért megvárják hogy te szakíts. Ezt úgy érik el hogy hisztiznek, idegesítenek, nem akar veled menni sehová, és nem akarnak veled lenni. Ez általában van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!