Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lány szűz, akkor értékes és kelendő, viszont, ha egy fiú az, nem kell a kutyának sem, mert biztosan balfax?
Mert ha egy lány szűz, az örömet okozhat a legtöbb srácnak (aki már nem szűz), hisz milyen jó már az egójuknak, hogy ők vehetik el a szüzességüket egy lánynak, plusz még taníthatják is őket. Legalábbis én így gondolom.
A nem szűz lányoknak egy szűz srác viszont nyűg lehet (tisztelet a kivételnek), hisz nálunk nincs akkora jelentősége annak, hogy valakinek ők az elsők vagy esetleg taníthatják. Meg hát egy nem szűz srác sokkal férfiasabb a szemükben.
Ma a szüzesség már egy teher.
Nem tudom, miért gondolják sokan (nem mindenki) úgy, ahogy te leírtad. Mert a férfi talán úgy lesz férfias, ha sok nőt megdugott már. Ettől ilyen magabiztos, "belevaló" painak tűnik, gondolom...
ennyi erővel miért van az, hogy ha egy férfi sok nővel lefekszik, akkor menőnek tartják, de ha egy nő fekszik le sok férfival, akkor r.bancnak?
Egyébként én férfiként inkább tapasztaltabb partnerre vágyom szűz lány helyett, szóval ez sem egy általános kijelentés, hogy a női szüzesség olyan értékes.
Nekem még sosem volt szűz barátnőm, pedig örültem volna neki :|
De még csak alkalmi sem akadt soha szűzzel, pedig az külön izgi lett volna ;)
Én 20/F vagyok és még szűz vagyok, de szerintem nem gáz :)
Majd össze jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!