Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek taszító egy fiú, aki mindenhol szőrtelen?
Ipleztem mindenhol, mert nekem úgy tetszik. A testem szép, kidolgozott, van barátnőm, de a tobbi lány véleményére is kíváncsi vagyok.
Szerintem semmi baj vele, nekem kicsit undorító volt, hogy szőrös vagyok, most meg szeretem, mert olyan szép bársonyos a bőröm, mint egy lányé. És még annyit, hogy heteroszexuális vagyok.
Hidd el, ha megkérdezel 100 nőt, abból 75 biztosan azt fogja mondani, hogy inkább egy szőrös pasi mellé bújuk, mint egy meztelen csiga mellé.
De ha már a FUJ, és egyéb megnyilvánulásaidnál tartunk...
Szőr egy pasi testén= természetes, szőrtelenség= természetellenesen hat.
Ugye általános sztereotípia, hogy a latin ( olasz, spanyol ) pasik az igazi Casanovák. Gondolkozz el rajta, hogy ilyen helyeken vajon mitől lehet divat a szőrbeültetés ( mellkas, arc ). lehet a férfiasság egyik szimbóluma a szőrös mellkas?
nekem undorító, de lehet, hogy van nő, akinek tetszik.
barátnőmnek kifejezetten tetszik, hogy szőrtelen vagyok + kidolgozott a testem, de szerinte is nőiesen hat vékony fiúkon.
egyébként nem természetellenes férfiakon szerintem, pl a focisták is szőrtelenek. egy nő, ha nem szőrtelenítene, akkor természetellenes lenne, holott az teljesen "természetes", ha egy nő szőrtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!