Olyan van, hogy egy férfi (kb.35 éves) természetes módon teljesen szőrtelen mindenhol?
köszönöm az eddigi válaszaitokat4
ha még tud valaki valamit, akkor írjon!
Igen, azt tudom hogy az ázsiaiak egyáltalán nem szőrösek, még a hónaljuk sem :)
De ez a férfi nem ázsiai, hanem magyar, és kondizik és edz, de nem tudom, hogy szőrteleníti magát vagy természetesen ilyen a teste?
Elég külön9ös, mert ilyet még nem láttam, hogy a lábszára végén sincsen egyetlen egy pihe sem.
Ilyen nincs, pihék mindenkin vannak mindenhol, ez a természetes, a kondizók meg gyantáztatni járnak rendszeresen azért szőrtelenek.
Nyilván léteznek a világon olyan beteg emberek akiken nem nő szőr, de azoknak sehol semmilyen nem nő, nincs szemöldökük, nincs hajuk, se semmi.
Az ázsiai emberek is ugyanolyan szőrösek mint bárki más, nem értem honnan veszitek hogy ők szőrtelenek.
"Az ázsiai emberek is ugyanolyan szőrösek mint bárki más, nem értem honnan veszitek hogy ők szőrtelenek."
Hmmm. Mondjuk onnan, hogy éltem D-Koreában, jártam Kínában, Tajvanon, Japánban?
Köztük is van szőrös, nem mindegyikük természetesen csupasz, de nagy többségben jóval kevesebb test- és arcszőrzettel rendelkeznek, mint egy átlag európai. Női szemmel is irigylésre méltóan kevéssel.
Viszont nem kell kint élned, ahhoz, hogy erről tájékozódj. Itt van például egy cikk 8 ázsiai tollából, akik rendre sztereotípiákat cáfolnak vagy épp erősítenek meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!