Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lovagoljam meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lovagoljam meg a barátomat piszkosul jól? 18/l

Figyelt kérdés

Szeretem lovaglóban csinálni mert akkor én diktálom a tempót, tudja fogdosni a melleimet, látja az egész felső testemet. Amikor csinálom nem mindig látom rajta hogy tetszene neki... :/ azt mondja hogy jól csinálom de én nem mindig érzem így...

Szeretném ha elélvezne attól amit csinálok. Van valami technika vagy akármi amitől jobban menne?

2015. júl. 15. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Miert lenne gaz? Azert, mert te nem hasznalnad soha? Nekem volt olyan baratnom, aki hasznalta, es valami istenkiraly volt.

Azert, mert neked esetleg valami nem jon be meg nem kell rogton lefikazni, foleg, ha meg nem is probaltad es eleve nem is tudod, mirol beszelsz. :)

2015. júl. 15. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Biztos van aki élvezi, de én még most hallottam erről életemben először, és ahogy elképzelem, hogy valaki seggébe bedugnak egy ballont és felpumpálják, hihihöhöhö :D hát elég vicces :D (vagyis gondolom így kell használni) ANÁLBALLON :D ez a kifejezés feldobta a mai napom
2015. júl. 15. 20:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) egyet kettőt biztosan kifogok próbálni :D
2015. júl. 15. 23:46
 14/14 anonim ***** válasza:
45%

basszus ma olvastam el kéretik ilyen részletektől megkímélni igaz az irodámban vagyok de b+ olyan merevedésem lett, hogy ihaj :))))

"Egyből az anált ajánlgatják, mintha anélkül már nem is tudna elélvezni az ember... Egy normális nő ezek nélkül is a csúcsra viszi a párját.

Nekem ettől minden pasim elélvezett, ha felül voltam.

Először tekeregtem a csípőmmel, és ritmusosan összhúztam a hüvelyem. Aztán guggolva ereszkedtem a péniszére, és mindig, mikor felfelé mozotam, akkor a makkjára rászorítottam a hüvelyemmel és sokszor ott is "táncoltam" neki (összehúzott hüvelyel). Vagy teljesen ráereszkedek a farkára, hátradőlök és úgy maszturbálok. Egyrészt, ez jó látványa pasinak, másrészt így alapból összehúzódik a hüvelyem.

Nekem ezek beváltak, élvezték, én is élveztem."

KÖSZÖNJÜK ÉS KÉRNÉNK MÉG ILYENEKET GYAKRABBAN :)))))))))))))

2015. júl. 16. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!