Mit tegyek? Piszkosul rossz kedvem van, és nem tudok kivergődni belőle. Ti hogyan tudtok változtatni ezen hasonló helyzetben?
Szia!
Én olyankor zenét hallgatok.
Kedvenceimet, felhangosítva. :)
S elszállt a rossz kedv.
gyk-t olvasok, néha elég vicces tud lenni...
Amúgy meg mozdulj ki, terheld le magad fizikailag, keress új hobbit, sportolj.
Esetleg ha ideiglenes a dolog, ülj fel egy buszra, nekem régen mindig olyankor jöttek a "világotmegváltó" ötleteim, elterelte a gondolataimat, buszoztam is sokat emiatt.
A lényeg, hogy ne maradj egy helyben, és egyedül, mert attól nem javul.
Ahogy az előttem válaszolók is írták, az utazás is jókedvet tud okozni az embernek. Az eszköz szinte mindegy, busz, vonat, bicikli, stb.
Nyaranta vonatra teszem a biciklit és bárhova elviszem. De van úgy hogy nem is teszem vonatra hanem van annak is kereke. Ekkor leginkább a várostól távoli vidék, a természet okoz örömet. Régen a hegyeshalmi határtól Bécsig is ki szoktam tekerni a Duna menti kerékpárúton. Ott a sok száguldó görkoris és biciklis közt garantált a jókedv.
Meg a tanyavilág a természetben, az is jókedvre szokott deríteni. Bármi ami Krokodil Dundee-hoz hasonló szabad és független életmód. Talán ezzel kompenzálja az ember a városi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!