Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lovagoljam meg a barátomat piszkosul jól? 18/l
Szeretem lovaglóban csinálni mert akkor én diktálom a tempót, tudja fogdosni a melleimet, látja az egész felső testemet. Amikor csinálom nem mindig látom rajta hogy tetszene neki... :/ azt mondja hogy jól csinálom de én nem mindig érzem így...
Szeretném ha elélvezne attól amit csinálok. Van valami technika vagy akármi amitől jobban menne?
Nem ismerjük a barátodat és téged. Próbálkozz többféleképpen, figyeld a reakcióját stb.
De akár meg is fordulhatsz...
Például lovaglás közben ne le-fel ugrálj rajta, hanem ülj rá tövig és ringasd a csípődet. Közben pedig hajolj le hozzá és csókold meg. Ha tudod használni a hüvelyizmaidat, szoríts rá a farkára. Ha a párodnak háttal vagy, hajolj le és dugd be az ujjadat a fenekébe, és miközben a csípődet mozgatod, masszírozd a prosztatáját.
Egyébként ha szeretitek a segédeszközöket, szerezz be egy ilyet:
Kb. 1500-2000 Ft-ba kerül. Ezt csúsztasd fel a fenekedbe, így nem lesz útban, miközben lovagolod, de ahogy vibrál, nem csak te fogod érezni, hanem a párod is. Ha ő sem gátlásos, neki is vehetsz egy ilyet.
Van úgynevezett anál ballon is:
Ha a fenekedben egy ilyet felfújsz, szűkebb lesz a puncid, jobban szorítja majd a párod farkát.
Egyből az anált ajánlgatják, mintha anélkül már nem is tudna elélvezni az ember... Egy normális nő ezek nélkül is a csúcsra viszi a párját.
Nekem ettől minden pasim elélvezett, ha felül voltam.
Először tekeregtem a csípőmmel, és ritmusosan összhúztam a hüvelyem. Aztán guggolva ereszkedtem a péniszére, és mindig, mikor felfelé mozotam, akkor a makkjára rászorítottam a hüvelyemmel és sokszor ott is "táncoltam" neki (összehúzott hüvelyel). Vagy teljesen ráereszkedek a farkára, hátradőlök és úgy maszturbálok. Egyrészt, ez jó látványa pasinak, másrészt így alapból összehúzódik a hüvelyem.
Nekem ezek beváltak, élvezték, én is élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!