Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha kis pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kis pénisz méretem gátol engem az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Teljesen lebénít az egész szituáció és már az ismerkedés során jelentkezik.

Nagyon tanácstalan vagyok.

2015. júl. 13. 20:09
1 2
 11/15 Gordon70 ***** válasza:
50%

ha a párod nem egy 2 méteres jó nagy seggű lesz, akkor bőven elég

nem kell mindent elhinni ami a filmekben van , sárkányok sem léteznek

2015. júl. 13. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem 14 cm de igy is gátol engem, uyganis az átlag 16 cm
2015. júl. 14. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj ezen, és ismerkedj nyugodtan. Nem mondom, hogy nem érhet csalódás, de ez elve mindenkinél benn van a rendszerben sok lehetséges okból, emiatt kár lenne elszalasztanod azt a lányt a gátlásaid miatt, akivel boldogok lehetnétek egymással.

A Páromé kb. 12/3,5 cm, ami ez nekem pont ideális, egyrészt mert ez még épp az a méret, aminél egy szenvedélyesebb, vadulósabb szeretkezés közben, teljes behatolásnál sem találja telibe lendületből a méhszájamat, vagyis semmilyen pózban nem igényel tőle folyamatos odafigyelést, hogy ne legyen olyan mély a behatolás, amivel már fájdalmat okozna, így teljesen önfeledten, felszabadultan lehet szeretkezni anélkül, hogy emiatt parázni kéne, másrészt azért, mert bizonyos pózokban nekem eszméletlen jó érzés tud lenni, ha hevesebb mozgás közben a testünk nagyobb felületen "összekoccan" lendületből, és ez magától értetődően csak annál a péniszméretnél játszik, ami lehetővé teszi a teljes behatolást.

De ha 10 cm hosszú lenne a pénisze, akkor is ugyanúgy tudna 4-5 hüvelyi orgazmust okozni nekem egy szeretkezés alatt, mint most.

Igazából akkor is, ha 8 cm hosszú lenne, mivel a G-pont kb. 5 cm-re található a hüvelybemenettől, csak akkor már sokkal nagyobb odafigyelést és ügyességet igényelne tőle, hogy "ne hagyja el túl gyakran a pályát" a szenvedély hevében. :-)

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy egy pasinak van két ügyes keze és nyelve is. :-))

2015. júl. 14. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, a 11 cm azért már elég kemény szerintem, pláne ennyi idősen. Nekem sem valami hatalmas sajnos, és szoktam kellemetlenül érezni magam miatta, meg szokott hátráltatni ismerkedésnél, például megfordul a fejemben, hogy a csaj mit fog gondolni róla, meg mekkora pasijai lehettek eddig, ilyesmi. Pedig ennél azért nyilván nagyobb, mint neked.
2015. júl. 18. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsó

Mennyi a péniszed ?

2015. júl. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!