Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy minden melegnek és binek nagy a farka?
Mert a fenékbe, a farpofák miatt nehezebb behatolni, az csak hosszabb farokkal lehetséges, a kicsi nem igazán ér el odáig!
XD
hát ezzel abszolút nem értek egyet.
miért lenne minden aktívnak nagy.
én eddig akikkel voltam 14-15 cm -es volt , nagyobbal nem is kezdenék, nekem ez az ideális.
nem tudom ki találta ki hogy minden melegnek nagy farka van, ez egy hülyeség
meg egy csomóan kamuznak, amikor szembesül vele az ember, na akkor már nem 17-18 nak látszik :D kábé 14nek
Nekem mondjuk 19 centis farkam van, de én nem nagyon dugok vele, mert passzív vagyok. Viszont szexeltem már jó pár aktív sráccal (40-50) és kb az 5-10%-uknak volt tőlem nagyobb farka. Ami egyrészről jó, mert legalább megtudtam, hogy tényleg nagynak számít a farkam :D, de másrészről gáz is, mert igazán azt szeretem, ha nagy farokkal dugnak meg! :(
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!