Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy eladó/pultos/fagyis lány nagyon kiteszi a mellét én meg azt bámulom miközben beszélek hozzá az illetlenség?
Hát eléggé nagy bunkóság, mert attól, hogy ez a foglalkozása még illik a szemeibe nézned, ha hozzá beszélsz.
Ha meg zokon veszi, vessen magára :D
Sose értettem miért rakják ki a nők a melleiket, ha zavarja őket az, hogy megbámulják őket -.-"
24/N
Áhh, nézd csak meg nyugodtan azért teszi ki.
Igazából beteheted közéjük a fagyis tölcsért is, attól felfokozódik a hangulat meglátod.
ez a 3. nyáram, amikor fagyisként fogok dolgozni. A dekoltázs vendéghívogató, klasszikus hétvégi apukás program a gyereket fagyizóba vinni.
ahol én dolgozom, kétféle melós trikót kapunk (természetesen mindegyik a fagyizóval feliratozva), az egyik kb. köldökig kivágott, bő szabású, a másik tapadós, nem annyira dekoltált, amit viszont melltartó nélkül KELL felvenni (utasítás..). Szóval... bunkóság vagy nem, de üzletpolitika ez.. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!