Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbabás anyukák, ti szoktatok könnyiteni a párotokon orálisan ha már szexre nincs idötök vagy fáradtak vagytokva csecsemö miatt?

Azért az valahol érthető, hogy ha FÁRADT, akkor az orális szexhez is fáradt, különösen, hogy neki még élvezet sem jut...
Viszont a te álláspontod is érthető, sajnos sok kapcsolatnál bekövetkezik, hogy csak "anya" és "apa" lesz.
Javaslom: kezeld nőként, hogy ő férfiként kezeljen. Magyarán: kezdj el neki udvarolni. Komolyan! Attól hamarabb megjön a kedve a szexhez, mintha elvárod...

Próbáltam már vele ezt többször is megbeszèlni de tènyleg csak a gyerek èrdekli. Szeretgetem, kedveskedek neki de mikor hozzá bújok cirógatom akkor is eltol magátòl ès közöttünk altatja a babát. Háztartást nem kell vezetnie mert az anyósom minden nap jön fõzni ès takaritani. Más nõ kisbaba mellett mèg mos, fõz, takarit ès rendezi a nagytesót õ meg kifárad egy gyerektõl úgy, hogy semmi másra nincs gondja. Arra mièrt nem fàradt hogy este mikor alszik a baba nèzi a tv-t èjfèlig?! Aludhatna olyankor, de nem álmos.Ahogy èszrevettem õ nappal sokat alszik a gyerekkel ès állandóan tv-t nèz a babával a mellkasán. Ezèrt nem èrtem az õ fáradtságát.
Szülés utáni depresszió is lehet akkor nála. Persze, hogy eltol az ágyban. Az nem helyes, ha a csecsemőt közétek fekteti, mert ezzel is elvágja az intim érintkezés lehetőségét is, ha nem is készültök rá tudatosan. A gyermeknek másik szobában a helye éjjel, de minimum kiságyban, a szoba másik sarkában, ha szeretkezni akarnátok.
Valamiért be van zuhanva, de meg kell értened, hogy egy szülés az azért igénybeveszi az idegrendszerét neki, és a gondviselés is. Ezért is menekülhet a tv nézésbe is, mert az magányos dolog, egyedül akar lenni. Menjetek el szakemberhez, vizsgáltassátok ki, nincs-e szülés utáni depressziója. Így már más a kép.

Ne haragudj, de hogy lehetsz felnőtt férfi létedre ennyire analfabéta a szexualitásban?
Még egy 13 éves kisfiú sem gondolja, hogy a nő bemondásra fog szexelni.

Egyébként hogy zajlott a szülés?
Volt valamilyen súlyos beavatkozás, amiből még nem épült fel?
Vérzése meddig volt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!