Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj ennyire? És mivel lehet ezen könnyíteni?
Nem, nem az ánuszba kukizásról van szó!
okt. 7.-én szakított velem barátnőm! 3 év vége
Ma meg a jelszavát is megváltoztatta mindenhol!
(félreértés ne essék, nem akartam belépni hozzá, de 2 büngészőm van, 1ik az övé volt, ott az ő beállításai, jelszavai voltak elmentve... azt indítottam el, és kiírta mindenhol, h jelszó hibás)
szóval most tudatosul bennem, hogy ennek tényleg vége! :'(
rohadjon meg az egész világ!
Hátba támadni?? Ahha, azt akartam jah....
Ő olvasgatott már az én fészbúkomba, 1 éve..
Nem csak az a szar, hogy megváltoztatta, hanem az h nem szólt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintem a másik kérdésnél már túl lett tárgyalva.
Én is ennyit tudok mondani: nem volt kommunikáció, te is egoista voltál, ő is. Nem tudtatok egymás hibáiról, ha tudtatok, akkor is inkább elodáztátok, csak nehogy konfliktus legyen belőle. Te tahó voltál, ő meg kihasznált téged érzelmileg. Egyikőtök se jobb, mint a másik. Én csak azt csodálom, hogy 3 évig ment ez nektek - de ahogy látom, te is csodálod, mert előbb vártad volna.
Ezért lepett meg téged a dolog, mert szartál a fejére, és közben elhitetted magaddal, hogy minden rendben van. Neki elege lett, és lelépett.. Most meg sírsz, hogy szereted, meg második esély??? Szerintem a kapcsolatotok 3 éve alatt hány esélyt kaptál??? Meg se tudnád számolni... De persze a hozzád hasonló balfékeknek mindig kell egy "második" esély. Aztán minden marad a régiben. Na ebből lett neki elege - teljesen jogosan!
Dolgozd fel, és lépj tovább. Fogd fel, hogy a szerelem nem erről szól. A szerelem önzetlen, nincs benne egoizmus meg büszkeség, meg harc a TV-ért, meg a pusziért. Te tévúton jársz, öreg!
Akkor is kell 1 második esély bazki!
Igen is jár!!! Nekem is, int mindenkinek!
És ha ez után sem változna semmit az egész,
akkor dobjon jogosan (2-3 hét múlva)
Jár, igen! De már megvolt, nem csak a második, de az 5000-dik is. 5001-edik meg már nem jár!
És szerinted ha 3 év alatt nem történt változás, akkor 2-3 hét számít? Most majd meggondolod magad? NEM!
Tudod mitől fogsz változni? Attól, hogy most szépen puncika nélkül maradsz egy időre. Majd az megnevel!
Lekakálom a pinát!
Nekem nem az a testrésze kell, hanem Ő maga!
Mégsem vagy olyan okos, mint azt a nevedben taglalod...
Figy, ha annyira kell ŐŐŐŐ neked, akkor mi a rákért nem becsülted meg jobban a 3 év alatt??? Mert addig szépen megszoktad, hogy van, aki kielégíti a vágyaidat, de közben te szartál rá magasról, meg játszottad a hülye játékaidat vele, mert azt hitted, így majd megtarthatod őt.
De szomorúság, tragédia ő biztos rájött, hogy ennél sokkal jobbat érdemel és szépen lelépett. Nincs második esély, ha már eljátszottál ezret.
Máskor tiszteld a barátnődet és becsüld meg őt, ha valóban annyira fontos neked!
Igazad van egyébként... Tudom...
De nem lesz máskor, és nem lesz barátnőm legközelebb...
Elég volt ebből! Ha Ő nem lehet, akkor nem is kell más és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!