Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha valaki megcsal valakit és azt bevallja neki, akkor azt azért teszi, mert könnyíteni akar a lelkiismeretén vagy mert őszinte akar lenni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 18:16
1/8 anonim válasza:
Mindkettő közrejátszik szerintem.
2/8 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, nem mentség.
3/8 anonim válasza:
Őőőő szerintem mind2 lehet. vagy egyik. vagy egyik sem. -.-
4/8 anonim válasza:
-vagy mert esetleg úgyis kiderülne...
5/8 anonim válasza:
Menteni akarja a bőrét, csak ennyi.
6/8 anonim válasza:
1. fél, hogy lebukik, vagy lebuktatja valaki, ezért inkább elmondja.
2. lelkiismeret-furdalása van, és elmondja, hogy könnyítsen a saját rossz érzésén
3. bűntudata van, és úgy gondolja, joga van tudnia a másik félnek róla, beszélni kell róla őszintén.
4. simán jól esik a képedbe vágni, hogy te rosszul érezd magad, ő meg örül neki
5. a fentiek kombója együtt
8/8 anonim válasza:
A bűntudatát beváltja a másik fájdalmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!