Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valamit akar még tölem a volt párom?
Legtöbb ismerösöm ezt mondta:
"Egy pasi nem hiába akar találkozni a volt barátnőjével"
A exemmel 2 éve szakitottunk az volt az indok hogy még élnünk kell (gimi szerelem volt, 6 évig tartott)
Amióta vége lett 2x találkoztunk mind a kétszer az éreztem abból ahogy beszélt és nézet hogy érez még irántam.
Kiderült hogy van barátnője közben nekem is lett párom.
1-2 havonta rám ir facebookon ilyenkor 1-1,5 óráig beszélünk és mindig én mondom azt hogy mennem kell...Rengetegszer idézük fel a múltat és mindenre emlékszik még!
Ma újra fogunk találkozni mert jó pár hónapja mondja hogy találkozunk, most én mondtam hogy jó lenne találkozni és beszélgetni.
Elvisszük a kutyáimat sétálni.
Azt tudom hogy a szüleinek sem mondta meg hogy velem találkozik ma mert Anyukájával nagyon jóba vagyunk és pont tegnap hivott.
Szerintetek érez még irántam vagy csak barátkozni akar?
Inkább azt érzem hogy nem lett normális vége ennek a kapcsolatnak, nem tudtam lezárni.
Ő volt az a szerelem az életembe ami végig öszintén szerettem, rozsaszín köd ott lebegett.
Szerintem igazán soha nem fogom elfelejteni!
Sokszor eszembe jut, mi lehet vele, régi emlékek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!