Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, van köztetek olyan aki gátlásos a mérete miatt, mert kicsinek vagy éppen nagynak gondolja odalent, vagy esetleg a kinézete miatt?
ha igen akkor milyen méret miatt, és miért?
kort irjatok!
Én igen. Gátlásos vagyok kissé. Sajnos elég rövid.
Szerintem rövid,bár a csajok szerint jó,de ezt nehéz elhinnem. 15/?,? 46/F
Én nem vagyok gátlásos de kicsit zavar.
Szerintem túl hosszú és emellett vékony :S
Átlagban 15-15,5 cm körül mozog volt már kisebb és nagyobb is ha úgy étkeztem és oyan teákat ittam (egyszer 16,3-at is mértem de ha nem "légvonalban" mérem, mert enyhén lefelé görbülő akkor 17cm a tövétől a csúcsáig a felület azon meg is lepődtem de a tököm tudja hogy szokták mérni). Szerintem kicsi. Tudom, hogy van nálam rengeteg akinek "állítólag" kisebb de engem gátol. Meg ha el is tekintünk a mérettől van még ami az előtt áll a gátló listán az a PPP (eléggé látszódó faggyúmirigyek) na az felteszi az i-re a pontot. 10 éve nem is volt alkalmam senkivel... és már a 30. évemet taposom.
Meg ahogy a csajok viszonyultak hozzám az elmúlt években, áááhh.. :/, de már nagyívből le vannak... (Akit érdekel le írtam pont ma ezt nagyvonalakban egy másik kérdésnél http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!