Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frigid barátnő. Volt már valakinek ilyen? Hogyan lehet felismerni, illetve megjátszotta az orgazmust?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 01:32
1/5 anonim válasza:
én 10 éve játszom meg az orgazmust (kivéve 2011 szilveszerén, az volt a tuti buli...:D)
30N
2/5 anonim válasza:
ha jól szinészkedik akkor sosem fogsz rájönni hogy igazi orgazmusa volt vagy csak megjátszotta
Amúgy a frigid szó nem az orgazmus hiányát jelenti. Akkor hasznáják ezt a jelzőt mikor valaki nem kívánja a sexet.
És nekem volt ilyen barátnőm. Az elöttem lévő pasikkal sem szeretett szexelni és velem is csak azért csinálta hogy nekem legyen jó. Mondanom sem kell hogy egy kapcsolat így nem működik sokáig.
3/5 A kérdező kommentje:
és ha önző a pasi, és csak arra használja a csajt, hogy bele élvezzen, akkor működhet így egy kapcsolat?
2015. júl. 6. 01:49
4/5 anonim válasza:
Orgazmuskor a nő hüvelye ritmikusan összeszorul. Szerintem nem lehet megjátszani. Összetéveszthetetlen érzés a férfinak is. Ha te pasi vagy és kérdéses számodra a nőd orgazmusa, akkor nem volt neki, mert azt a férfi érzi, amikor a nő hüvelye lüktet és ráng.
5/5 anonim válasza:
És még annyit, hogy ez csak hüvelyben működik, más nyílás esetén ne várd a női orgazmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!