Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek számít az, hogy a barátnőtök -akit egyébként imádtok- hány férfival volt előttetek?
Engem sosem érdekelt!!
Neki is és nekem is van múltam, de nem ezzel kell törődni!
35F
Nekem számít, én ugyanis nem "járnék" olyan nővel, akit rajtam kívül más megdugott, az ilyen nőt ugyanis használt ribinek tekintem. Feleségül meg pláne nem venném. Egy használt nőt én csak alkalmi kapcsolatra tartom méltónak. Más használt gatyáját sem hordom, meg olyan almát se eszek meg, amibe más beleharapott.
Hallottatok már a telegóniáról? Ha a dologban van igazság, akkor van egy újabb tudományos érv, hogy miért preferáljál a férfiak a szűz nőket. Nos, nem azért, mert gonoszok. [link]
Az élővilágban még sok rejtély található, amelynek információs vonatkozása van. Például, a 19. század közepén felfedezték a telegónia nevű jelenséget, mely azt jelenti, hogy egy nőstény utódjának a genotípusa nem csak az apától függ, hanem attól a hímtől is, amellyel a nősténynek volt az első szexuális kapcsolata. Ez csak úgy lehetséges, hogy a nőstény ezt az információt valamilyen ismeretlen kódrendszerben tárolja. A telegóniát a 19. század végén az orosz állattenyésztők sikeresen alkalmazták a ló-, coboly- és szarvasmarha-tenyésztésében (Szemjonova, 2003). [link] Meg: [link] Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!