Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek számít az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek számít az, hogy a barátnőtök -akit egyébként imádtok- hány férfival volt előttetek?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok lszi.

2015. jún. 9. 09:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Igazad van 29- es.
2015. jún. 9. 14:58
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

30:

És a neveltetés, ba-.zmeg? Akkor az arab nők százmilliói, milliárdjai miért nem kúrnak fűvel-fával? Mert arra nevelték őket hogy legyenek hűségesek egy férfihez. Ahogy régen a nőket a világ legtöbb részén is.

Leszarod a tudományos kutatásokat? Akkor veled miről lehet egyáltalán beszélgetni? Ha hozok egy reprezentatív felmérést neked, csak azt mondod rá hülyeség, mert a te fejedben egy 50 férfival baszó nő is jó anyának annyira, mint egy 2 férfival baszó?

Ha nem hiszel a tudományban és minden bizonyíték ellenére a saját véleményed szajkózod, akkor te vagy való pápuai, amazonasi és afrikai törzsek közösségébe, ahol a tudomány képviselőit boszorkányként égethetitek el. Őszintén várok tőled olyan linket, ami arról ír hogy mindegy hogy egy nőnek hány partnere volt, ugyanúgy hűséges, szerető nő lesz belőle egy tartós házasságban.

2015. jún. 9. 15:08
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

17, én elhiszem, hogy statisztikai alapon a szűzen házasodó nők átlagban kevésbé hajlamosak a válásra, csak épp nem érdekel.

Maradjunk a példádnál, tegyük fel, a szűzen házasodók 20 %-a válik, akik pedig 15+ férfival voltak már, a 80%-uk válik.

Engem az érdekel, hogy ha szűz, akkor a nem váló 80 %-ba esik-e, illetve ha 15+ férfival volt már, akkor a nem váló 20 %-ba esik-e.

Mire odáig eljut az ember, hogy házasság, gyerekek, jó esetben kiismeri annyira a másikat, hogy eldöntse, melyik hányadba esik.

(az meg egy másik kérdés, vajon passzol-e hozzám annak a szűzlánynak a személyisége, aki annyira se áll a sarkán, hogy akár a legszörnyűbb, legboldogtalanabb házasságnak véget vessen)

2015. jún. 9. 15:25
 34/43 A kérdező kommentje:

# 24/33 Igen, kellene, ha nem "szakadt" r***ncok" vannak a múltjában, hanem Nők.

# 30/33 Arab nőként lehetséges, hogy nem az ideológia és az érzéseim miatt nem lépnék félre (mint most), hanem mert rettegek, hogy halálra köveznek.

2015. jún. 9. 15:58
 35/43 A kérdező kommentje:

#29 Komolyan ennyi az érved? A férfiak mások? Nem érzed csöppet önzőnek ezt a kijelentést a 21. században? :)

De legyen, ha hozol nekem kimutatást, hogy egy nőnek kevesebb szexre van szüksége, mint egy férfinak, nem szólok többet.

2015. jún. 9. 16:01
 36/43 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mit kérsz, ilyen témában mindig találni ügyeletes brit tudóst... :)
2015. jún. 9. 16:23
 37/43 anonim ***** válasza:

"Akkor az arab nők százmilliói, milliárdjai miért nem kúrnak fűvel-fával? Mert arra nevelték őket hogy legyenek hűségesek egy férfihez. Ahogy régen a nőket a világ legtöbb részén is."

Nem is tudtam, hogy több milliárd arab nő van. Mellesleg azért ilyenek mert állatként kezelik őket. De ha Ennyire szereted a statisztikát, akkor statisztikailag nagy az esélye, higy rengeteg arab nő kefél félre.

"Leszarod a tudományos kutatásokat? Akkor veled miről lehet egyáltalán beszélgetni?"

Tudományos kutatás az ha felfedeznek valami gyógyszert vagy hasonlót. Velem bármiről lehet beszélgetni, de amikor valaki jön ezzel a brit tudósok baromsággal, elfog a röhögés.

2015. jún. 9. 17:28
 38/43 anonim ***** válasza:
Aktív csajozós koromban sohasem szerettem volna azt hallani, hogy jobb vagyok, mint a Dezső. Inkább azt, hogy én vagyok a legjobb!!! Ilyet pedig csak az tud mondani, akinek van összehasonlítási alapja. Szóval sohasem szerettem a tapasztalatlan lányokat.
2015. jún. 9. 18:08
 39/43 anonim ***** válasza:

Hékás. A nőknek nincs keveseb szexre szükségük, mint a férfiaknak, ezt ki állította? De ettől még nem kell mindenkivel összállni... mi vagy te, állat, hogy nem bírsz magadon uralkodni? :D

Miquel: Neked igazad van, de aki komoly kapcsolatot keres, ahol nem az a lényeg, hogy kinek milyen volt a szexuális teljesítménye az eddigiekhez képest, annak lehet, hogy számít. Ne értsd félre, nem szóllak le, egyszerűen csak egy tényt közöltem.

2015. jún. 9. 19:16
 40/43 A kérdező kommentje:

Dehogynem tudok magamon uralkodni :P Csak kíváncsi voltam, #29-es válaszadónak miért van rendben, hogy ő csajozik, amennyit akar, de kedves nejének csak három partnert engedélyez.

Ja, egyébként szerintem hosszú, komoly kapcsolatban is elég fontos a jó szex. Persze, nem csak az.

2015. jún. 10. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!