Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek számít az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek számít az, hogy a barátnőtök -akit egyébként imádtok- hány férfival volt előttetek?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok lszi.

2015. jún. 9. 09:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%

Férfiként nyilatkoznék most ide.

38 éves vagyok, a feleségem 26 éves. 7 éve vagyunk együtt, előttem bizony együtt volt ( 16 évesen vesztette el a szüzességét) - 3 év alatt- 9 pasival. Nem ítéltem el érte még akkor sem ha "csak" 19 éves volt.

A gyerekkori cimborám elvett egy nőt akinek előtte csak 1 , pár hónapig tartó párkapcsolata volt.

A csaj "megőrült" 3 év után, mert nem élte ki magát, mert csak 1 pasival volt a házassága előtt.

Sokkal nagyobb az esély a válásra- ha már ez is szóba került- egy keveset tapasztalt nővel, mert egy idő után felébred benne ez a vágy. És rengeteg kapcsolatban van ez így.

Én azt mondom, nem bánom, hogy a feleségem "többet tapasztalt", ez csak előnyére válik, és a csalódások és rossz döntések vezették oda, hogy most olyan ember amilyen!

38/ F

2015. jún. 9. 13:47
 22/43 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, de én sem tudnék együtt lenni olyan nővel aki egy csomó sráccal volt már előtte, túl könnyűnek tűnik utána, nem töltene el büszkeséggel, hogy ez az ez a csodálatos lány engem választott velem szeretne lenni, hanem előttem még 10+ gyerekkel is szeretett volna lenni. Vagy igényli a változatosságot és ahogy megun ott hagy/félre jár lehet felfoghatalan valakinek ez a hozzá állás vagy el ítélendő, de nekem ez a véleményem nem akartam meg sérteni vele semmi csak a véleményem írtam le :)
2015. jún. 9. 14:25
 23/43 anonim ***** válasza:

[link]

0 lifetime partners: Sweet virginal manna. A bit weird, but you’re confident you’ll break her in.

3 lifetime partners: Typical woman. Wife and mother of your children material.

10 lifetime partners: Above average. Proceed with caution.

15 lifetime partners: Well above average. Be dominant or she’ll cheat.

25 lifetime partners: A whole lot. Use her and lose her.

100 lifetime partners: Stopwatch material. You wonder how fast you can get her from “Hi” to “Spread your ass cheeks, I’m going in”.

Forrás: [link]

2015. jún. 9. 14:32
 24/43 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem nem fontos és méltatlannak érzem, ha valakit ez alapján ítélnek meg. Vagy rosszul gondolom?"

Magyarul egy baromi nagy szám és most ég a pofád. Ja, hát a tetteknek következményei vannak. Akin pedig átment a fél város az csak dugásra alkalmas.

Neked kéne olyan pasi, aki ki tudja hány szakadt ri..cot dugott meg?

2015. jún. 9. 14:36
 25/43 anonim ***** válasza:
14%

Igen, elég fontos.

Szeretem a szűz lányokat, úgyhogy 0 lenne az ideális.

Ha csak 1-2partnere volt annak is örülnék.

3-5 átlagos

6-9 csak ha nagyon bejön külsőre és személyiségre is

10+ felejtős

Lehet hogy álszentség, mert már több mint 10 nővel voltam, de a két nem sokban különbözik és az igények is.

Egyéjszakás lányokkal semmi bajom, csak barátnőnek nem kellenének.

2015. jún. 9. 14:36
 26/43 anonim ***** válasza:

"Az megvan, hogyha egy szűz lánnyal lépsz házasságra, akkor annak a házasságnak 20% a válási esélye, míg ha egy olyan nővel akinek 15 vagy több partnere volt, ott 80% a válás esélye?"

Inkább fordítva. Olyan nincs, hogy valaki a kegelsővel éli ke az életét. A szűz ziher, higy félre fog baxni. Aki meg nem az, annak kevesebb az esélye. Persze akkor se Menjen már át rajta a város.

2015. jún. 9. 14:41
 27/43 anonim ***** válasza:
10%

25: Teljesen érthető. Egy nőnek minél kevesebb partnere volt, annál inkább tudható róla, hogy a megcsalástól mentes, monogám kapcsolatokat preferálja.

Egyszerűen csak egy ember kevésbé hajlamos a megcsalásra ha előtted 2 partnere volt, mintha 20.

2015. jún. 9. 14:42
 28/43 anonim ***** válasza:

26

Ba-.zmeg ez egy kutatásban volt amit mondtam, fogd már fel. Nem az ujjamból szopom hogy egy nőnek minél kevesebb partnere volt, annál kevésbé hajlamos a megcsalásra és fordítva.

Megtaláltam. Olvass!

[link]

Kép a cikkből, ami még közérthetőbb:

[link]

Aki nem szerelmes, aki leszarja ha megcsalják, aki nem akar családot és gyerekeket az összejöhet bármilyen 100 férfival korábban kúró nővel. Aki nem, az ne.

2015. jún. 9. 14:51
 29/43 anonim ***** válasza:
4%

Azok a nők könnyűvérűek, akik együtt voltak már fűvel-fával... honnan tudhatnám, hogy én is nem csak egy f@ sz vagyok neki, és utánam majd jön a többi?

És lehet azzal jönni, hogy de a férfiak is sok nővel vannak... csak a férfiak mások. Ennyi.

2015. jún. 9. 14:54
 30/43 anonim ***** válasza:
Lesz...rom az ilyen kamu baromságokat. Velünk született vágy, hogy több emberrel létesítsünk szexualitás kapcsolatot. Méghogy a szűz garancia. Ilyen szibten nem lehet megerőszakolni a természet erőit.
2015. jún. 9. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!