Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek számít az, hogy a barátnőtök -akit egyébként imádtok- hány férfival volt előttetek?
Férfiként nyilatkoznék most ide.
38 éves vagyok, a feleségem 26 éves. 7 éve vagyunk együtt, előttem bizony együtt volt ( 16 évesen vesztette el a szüzességét) - 3 év alatt- 9 pasival. Nem ítéltem el érte még akkor sem ha "csak" 19 éves volt.
A gyerekkori cimborám elvett egy nőt akinek előtte csak 1 , pár hónapig tartó párkapcsolata volt.
A csaj "megőrült" 3 év után, mert nem élte ki magát, mert csak 1 pasival volt a házassága előtt.
Sokkal nagyobb az esély a válásra- ha már ez is szóba került- egy keveset tapasztalt nővel, mert egy idő után felébred benne ez a vágy. És rengeteg kapcsolatban van ez így.
Én azt mondom, nem bánom, hogy a feleségem "többet tapasztalt", ez csak előnyére válik, és a csalódások és rossz döntések vezették oda, hogy most olyan ember amilyen!
38/ F
0 lifetime partners: Sweet virginal manna. A bit weird, but you’re confident you’ll break her in.
3 lifetime partners: Typical woman. Wife and mother of your children material.
10 lifetime partners: Above average. Proceed with caution.
15 lifetime partners: Well above average. Be dominant or she’ll cheat.
25 lifetime partners: A whole lot. Use her and lose her.
100 lifetime partners: Stopwatch material. You wonder how fast you can get her from “Hi” to “Spread your ass cheeks, I’m going in”.
Forrás: [link]
"Szerintem nem fontos és méltatlannak érzem, ha valakit ez alapján ítélnek meg. Vagy rosszul gondolom?"
Magyarul egy baromi nagy szám és most ég a pofád. Ja, hát a tetteknek következményei vannak. Akin pedig átment a fél város az csak dugásra alkalmas.
Neked kéne olyan pasi, aki ki tudja hány szakadt ri..cot dugott meg?
Igen, elég fontos.
Szeretem a szűz lányokat, úgyhogy 0 lenne az ideális.
Ha csak 1-2partnere volt annak is örülnék.
3-5 átlagos
6-9 csak ha nagyon bejön külsőre és személyiségre is
10+ felejtős
Lehet hogy álszentség, mert már több mint 10 nővel voltam, de a két nem sokban különbözik és az igények is.
Egyéjszakás lányokkal semmi bajom, csak barátnőnek nem kellenének.
"Az megvan, hogyha egy szűz lánnyal lépsz házasságra, akkor annak a házasságnak 20% a válási esélye, míg ha egy olyan nővel akinek 15 vagy több partnere volt, ott 80% a válás esélye?"
Inkább fordítva. Olyan nincs, hogy valaki a kegelsővel éli ke az életét. A szűz ziher, higy félre fog baxni. Aki meg nem az, annak kevesebb az esélye. Persze akkor se Menjen már át rajta a város.
25: Teljesen érthető. Egy nőnek minél kevesebb partnere volt, annál inkább tudható róla, hogy a megcsalástól mentes, monogám kapcsolatokat preferálja.
Egyszerűen csak egy ember kevésbé hajlamos a megcsalásra ha előtted 2 partnere volt, mintha 20.
26
Ba-.zmeg ez egy kutatásban volt amit mondtam, fogd már fel. Nem az ujjamból szopom hogy egy nőnek minél kevesebb partnere volt, annál kevésbé hajlamos a megcsalásra és fordítva.
Megtaláltam. Olvass!
Kép a cikkből, ami még közérthetőbb:
Aki nem szerelmes, aki leszarja ha megcsalják, aki nem akar családot és gyerekeket az összejöhet bármilyen 100 férfival korábban kúró nővel. Aki nem, az ne.
Azok a nők könnyűvérűek, akik együtt voltak már fűvel-fával... honnan tudhatnám, hogy én is nem csak egy f@ sz vagyok neki, és utánam majd jön a többi?
És lehet azzal jönni, hogy de a férfiak is sok nővel vannak... csak a férfiak mások. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!