Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek számít az, hogy a barátnőtök -akit egyébként imádtok- hány férfival volt előttetek?
Tök jó, hogy lepontozzák, akik szerint baj, ha a nő már volt 600 pasival. Itt véleményeket írunk le.
Kérdező, ha nem értesz egyet, akkor egyáltalán minek teszed fel a kérdést? MEnjél, b@ szasd magad, aztán ennyi. Nem minket kell lepontozni.
"a férfiak többségének a ribik kellenek"
"menj, b@ szasd meg magad"
Népszerűtlen a véleményed és a hozzáállásod, így nem meglepő módon lepontoznak, ennyi.
De ne aggódj, cserébe te is lehúzhatod az általad elítélt válaszokat. Ez így működik.
Amúgy a kérdező önmagában kevés ahhoz, hogy nullára pontozzon egy választ.
Persze!
Egy példa. A legutolsó barátnőm albérletben lakott közösen egy másik lánnyal. Egyszer szex után arról beszélgettünk hogy neki hány fiú volt előttem az életében. Mondta hogy én vagyok neki a harmadik. Bólintottam és örültem, hogy nem a harmincadik.
Erre még elmondja, hogy képzeljem el, a lakótársának, aki csak 1 évvel volt idősebb nála, már 17 sráccal volt dolga. Mindketten hasonlóan csinos, szerintem sok férfinak tetsző lányok voltak egyébként.
Na most megköveztek azért, ha azt mondom hogy az a 21 éves lány, aki már 17 férfival volt, nem kellene nekem tartós kapcsolatra?
Most hagy ne linkeljek kutatásokat arról, hogy minél több partnere volt az embernek az életben, általában annál kevésbé hűséges később. Fiúk, ti szeretnétek a gyereketek anyjának egy nőt, akiben 21 éves korára már pl. 17 farok járt?
Megdugni én is megdugnám az ilyen nőket, de pl. már szerelmes sem tudnék lenni, pláne komoly kapcsolatot elképzelni velük.
Ezt mondom 13-as...
Lepontoznak azok a férfiak, akiknek a ribik kellenek, meg azok a nők, akik ribik. Ez van.
Én egyetértek veled.
#13, a kérdésedre válaszul, igen, el tudnék képzelni ilyen nőt a gyerekeim anyjának.
Hidegen hagynak az egykor széleskörű szüzesség- és tisztaságkultusz utórengései. Nem érdekel, hogy a múltban hány száz farok járt benne (feltéve, hogy nem szedett össze nemi betegséget). A kapcsolatunk nem ettől lesz jó vagy rossz. Passzoljunk egymáshoz, jó partnerek legyünk, a gyerekeknek jó szülei legyünk.
Onnantól, hogy együtt vagyunk, ne járjon benne más farok, ez a lényeg.
16:
Már magamtól kell idéznem tényleg?
"Most hagy ne linkeljek kutatásokat arról, hogy minél több partnere volt az embernek az életben, általában annál kevésbé hűséges később."
Az megvan, hogyha egy szűz lánnyal lépsz házasságra, akkor annak a házasságnak 20% a válási esélye, míg ha egy olyan nővel akinek 15 vagy több partnere volt, ott 80% a válás esélye?
Létezik. Tudományos. Alapú. Kutatás. Felmérés.
Szűz nővel házasságra lépni: 20% esély a válásra.
15 vagy több partnerű nővel házasságra lépni: 80% esély a válásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!