Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobbak a kevesebb felesleggel rendelkező
szálkásabb pasik a nők szerint az ágyban?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
sok nőtől azt hallottam vissza, akiknek kis felesleg volt pasijukon vagy határozottan mackósabb pasijaik voltak, szinte mindig panaszkodtak a pasikra, hogy az ágyban szörnyű teljesítményt nyújtottak.
De akiknek vékonyabb, vagy szálkásabb 70-80 kiló közti pasija volt, azok mind elvoltak ájulva a teljesítményüktől...
Nekem ebből az jön le, hogy a súlyfelesleg befolyásolja a szexualitást. De miért lehet ez? Miért jobbak a nőknél az ágyban a giliszta vagy a szálkásan - sportosan izmos pasik?
Mi gond lehet a farokkal pl ha a kellő hossz és vastagság adott barátom? :)
2015. júl. 5. 16:01
12/20 anonim válasza:
Nem jobbak. Azért a szeretkezés nem egy 3 órás folyamatos reszelés, hogy ne bírná szusszal egy testesebb pasi.
2015. júl. 5. 16:22
13/20 anonim válasza:
Hát én konkrétan 3 óráig toltam egy szálkásabb csávóval. Persze a mackókat szeretem, de idegölő, hogy alig tudnak ők teljesíteni, mert elfáradnak igen is. Pedig 50-50-ben kellene elosztani a mozgási arányokat, de súlyfelesleges srácnál ez 20-80.
2015. júl. 5. 16:40
14/20 A kérdező kommentje:
Mondom én... :) Akkor magyarul legjobb ha a legkevesebb felesleg van a pasin! Amúgy magamon vettem észre régen mikor vékonyabb voltam könnyebben ment... :D
2015. júl. 5. 16:58
15/20 anonim válasza:
Van orvosi magyarázata is.
A túlsúly szív és érrendszeri problémákhoz vezet, és ahogy a kardiológusok/urológusok szokták mondani a farok a szív állapotjelzője, a szívproblémák nagyon gyakran erekciós problémákat okoznak.
Ehhez jön az állóképesség és a libidó csökkenése
(ui: mielőtt valaki elmeséli, hogy a pasija 50 kiló plusz súllyal is mekkora isten az ágyban, szeretném jelezni, hogy ez az átlag az elhízásnál, lehet, hogy van akire nincs ilyen hatása, de a többségre igen).
2015. júl. 5. 17:07
16/20 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem 29 évesen már korai érelmeszesedésem lenne?
2015. júl. 5. 18:04
17/20 anonim válasza:
Egy kicsit más megközelítésből mondok véleményt. Nekem is jobb vékonyabb férfiakkal, mert nem nyomják ki belőlem a levegőt, még alattuk is képes vagyok némi mozgásra, ha pedig át akarom venni az irányítást, nincsenek annyira nagy erőfölényben, hogy például ne tudjam hátradönteni/lökni, ha éppen olyanom van.
2015. júl. 5. 20:44
18/20 anonim válasza:
Nincsenek erőfölényben? Izé... maximum kevesebb a súlyuk, de sportos, szálkás pasiként biztosíthatlak, hogyha nem csak a testsúlyommal hanem az izmaimmal is meg kellene birkóznod, akkor nehezebb dolgod lenne mint egy mackós ürgével :P
2015. júl. 5. 20:50
19/20 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nincsenek, hanem hogy nincsenek akkora erőfölényben, (azért nem mindegy szerintem ) mint egy tőlük 20-30-50 kilóval nehezebb társuk. Ha egy 100 kilós pasi rámfekszik nem bírok alatta megmozdulni, még ha izomzata nincs akkor sem, arra pedig esélyem sincs, hogy egy hevesebb pillanatban anélkül, hogy megkérném rá felülre kerüljek.
2015. júl. 6. 13:13
20/20 anonim válasza:
Egyébként érdekes, ha egy nő leírja, hogy miért jobb neki egy szálkásabb pasival, akkor nem csattognak a piros kezek, ha egy férfi leírja, hogy miért jobb neki vékony nővel, akkor az összes egyetértő komment 0%-ra van húzva :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!