Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit egyek, hogy finom ízű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit egyek, hogy finom ízű legyen a puncim?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Szólj a párodnak hogy mosson fogat:D
2015. júl. 4. 22:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jókat írtak előbbre, én is ananászt ajánlottam volna, bár még nem próbáltam magamon. De amit a 9 és 10 irt azok is jók. Magamon tapasztaltam a ciklusom szakaszaiban változó, de sosem kellemetlen csak érződik, hogy másabb, persze rendben tartom, de a ciklustól is függhet.

Vagy esetleg teheted azt is, ha szeretsz játszani, kísérletezni és a partnered is vevő erre, hogy pl. tejszínhabot vagy csokiöntetet öntesz rá. Nem kötelező csak egy tipp, ezzel is feldobható az együttlét.

2015. júl. 5. 01:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ezmegaz trollkodik (természetesen)

RRR viszont leírta a lényeget.. A puncinál a legfontosbb, alapvető, hogy tiszta legyen és ápolt.

2015. júl. 5. 07:16
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
12: Nem kell, hogy egy punci "ételízű" legyen (általában). Lehet néha a játék kedvéért mindenféle csokiöntettel stb érdekesebbé tenni a dolgot, de a punci akkor vonzó leginkább, ha szép tiszta ápolt, márpedig ilyenkor nincs semmilyen tipikus íze. A fontos még, hogy rossz szaga se legyen.
2015. júl. 5. 07:22
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Megkóstolhatom?
2015. júl. 5. 08:08
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
pls never go full retard ...
2015. júl. 5. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Bármit ehetsz alapvetően. Én a sok sárgarépát javaslom - de csak ha szereted ! F34
2015. júl. 5. 18:54
 18/21 potyike ***** válasza:
80%
ha a hüvely baktérium és gomba mentes,egészséges a ph-értéke,akkor jó az íze is.Gyógyszertárban lehet kapni hüvelyöblítőt,érdemes venni és használni
2015. júl. 5. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
csak fürdjé le
2015. júl. 6. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokkal fontosabb, h egészséges, ápolt legyél. A kaják másodlagos dolgok, de a magas gyümölcscukorral bírókat nyugodtan.

Csatlakozom ahhoz, aki azt írta, ne cigizz, tényleg ne. Kényeztettem már a nylvemmel cigarettzó és nem cigarettázó nőket-lányokat, és bakker, számomra (aki nem dohányzok soha) igen nagy volt a különbség. Azt hittem, csak a csókot rontja el a bagó, de az alanti csókot is.

Remélem hozztettem :)

24F

2016. febr. 8. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!