Hekk törzset hogy lehet elkésziteni hogy finom és izletes legyen (egész hekk törzs fagyasztot)?
Először is olvaszd ki, majd alaposan nézd át, kívül belül. Én már találtam bélmaradványokat, pikkelyszerűséget és bőven homokot rajta.
Szóval először az alapos tisztítás, papírtörlővel leszárítás.
lehet simán paprikáslisztben is kisütni, esetleg fűszeres kukoricalisztbe forgatva (nagyon finom ), de nem nagyon finom ha először lisztbe mártod, majd jó sűrű palacsintatésztába. ha egy kis sörrel készíted még jobb.
Itána forró, bő olajban , mindig átforgatva kell ropogósra sütni.
A gázt,- amikor már kérget kapott a hal- lehet egy kicsit lejjebb venni, hogy teljesen átsüljön a gerincéig.
Kiolvasztás, tisztítás után én be szoktam áztatni pár órára, vagy akár egy estére fokhagymás tejbe, aztán vagy paprikás lisztben sütöm meg, vagy tojásos paprikás lisztes vékony bundában. Rántani is lehet, csak én úgy nem annyira szeretem.
A neten is nézelődhetsz, többféle receptet lehet találni, ha esetleg unod ezeket a megszokott ízeket.
Első vagyok, most látom, hogy egy szót rosszul írtam, tehát MÉG nagyon finom a sűrű palacsintába mártott hekk is.
Pont az ellenkezőjét írtam véletlenül. bocsi, szóval nagyon finom a palacsitatésztás illetve sörtésztás változat is.
üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!