Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Nektek megfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Nektek megfordult már a fejetekben az alábbiak közül valamelyik?

Figyelt kérdés

Gondoltatok már arra, hogy belevágnátok egy szexkapcsolatba vagy egy barátság extrákkal kapcsolatba?

Köszi a normális válaszokat!

2015. júl. 3. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igen :) Jelenleg is van két ilyen kapcsolatom :P
2015. júl. 4. 11:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen, de nekem ezek nem mennének, mert csak olyannal bújok ágyba, akihez már nagyon erős érzelmek fűznek, és ha egy sráchoz olyan közel állok, akkor már nem csak a haverja, vagy a szeretője szeretnék lenni, hanem a barátnője és emiatt nekem egy szexkapcsolat, vagy hasonló csak lelkifájdalom lenne.
2015. júl. 16. 12:49
 13/25 anonim válasza:
Igen. A fiuval eljàrok kajàlni, iszogatni ès nèha összefekszünk. Jó igy mert kielègítsük egymàst es baràtkozunk is, ès nem akarunk se többet se kevesebbet
2015. júl. 23. 17:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Van is ilyenem.
2015. nov. 5. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam rajta. Nem hiszem, hogy bárkihez tudnék mostanában erős érzelmeket fűzni, de előbb-utóbb agyamra megy a vágy. De nem csak szexre gondolok, hanem simogatásra, szeretgetésre és hasonló hiányokra. De azt sem tudom, hogy egy vadidegennel, hogy tudnék így lángra lobbanni. :D Szóval még alszom rá pár... hetet/hónapot.
2015. nov. 15. 16:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. nov. 27. 13:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Nem sokáig pár hétig. Nagyon megbántam, mert ugyan a szex jó volt, a srác elég érthetetlen és akaratos, és belém is szeretet csak, hogy teljes legyen a kép. Többé nem hiszem, hogy belekezdenék ilyesfajta kapcsolatba.:/
2015. nov. 27. 14:03
 18/25 ~OnLány~ ***** válasza:

Őszintén szólva kipróbálnám.Szerintem nincs gond ezzel,de csak mértékkel.

Nem feküdnék össze biztosan csak úgy valakivel,nem szokásom.Ha esetleg volna ilyen barát,akivel lehet kialakulna egy bizonyos vonzalom,vonzana a dolog biztosan.

2015. dec. 4. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
nem.
2015. dec. 4. 18:59
 20/25 anonim ***** válasza:

én jelenlegi kapcsolatom hónapokig szxkapcsolat volt, de már járunk több mint 4 éve :)

20/L

2016. febr. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!