Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megfordult már a fejetekben,...

Megfordult már a fejetekben, mit tennétek, ha visszaforgathatnátok az időt, és másként búcsúzhatnátok el valakitől?

Figyelt kérdés
Változtatnátok valamin, vagy ugyanúgy tennétek mindent? Vagy ha egy kapcsolat végén másképp válhatnátok el?
2014. febr. 20. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden dolognak ami megtörtént az életemben meg kellett, hogy történjen velem az életemben, hogy most az lehessek aki vagyok. A jövőre vonatkozóan tervezhetek, de igazából tenni csak most tudok. Semmit se változtatnék meg. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek szégyenletes dolgok, de annyival is több lettem, még ha csúnya dolgok is.
2014. febr. 20. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Normal korulmenyek kozott azt mondanam amit az elso valaszolo.

Viszont en jobban orulnek ha valaki mas lehettem volna mint aki most vagyok.

Szoval igen, megfordult mar a fejemben. Ha visszamehetnek az idoben, jobban torodtem volna a szeretteimmel, nagyszuleimmel es nem vennem termeszetesnek a jelenletuket. Kar, hogy az ilyesmire mindig utolag jon ra az ember. Pedig gyakrabban kene halat adni azert amink 'van'.

2014. febr. 20. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én változtatnék. Az anyukám halt meg olyan körülmények között, amiknek nem úgy kellett volna történniük. Ennek kapcsán rengetegszer eszembe jut, hogy akitől elbúcsúzok, talán nem látom többet és haragot sem szeretek tartani olyan dolog miatt, aminek nincs nagy jelentősége.

Ami a szakításokat illeti, általában tovább húztam őket, mint kellett volna, talán ezen változtatnék, ha tudnék, de igazából nincs nagy jelentősége a dolognak.

2014. febr. 20. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!