Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szex közben annyira mélyre benyomni a péniszt, hogy a hegye keresztüldöfje a méhszájat?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy mennyire fáj a nőnek (vagy esetleg valami beteg hajlamból élvezné is az elképesztő fájdalmat). Vagy igazából annyira szűk a nyílás, hogy még hatalmas erőfeszítés árán sem férne át?2015. júl. 2. 16:56
1/10 anonim válasza:
a kérdés mélységébe nem ásom bele magam, így a válasz röviden: NEM
3/10 anonim válasza:
Hacsak nem nyárssal próbálkozol, vagy valami félelmetes szörnyeteg dorongod van...
4/10 anonim válasza:
Micsoda véletlen pont tegnap próbáltam ki.
5/10 anonim válasza:
én sem fejtem ki a véleményem
de a válasz : nem
6/10 anonim válasza:
Ilyen hülyeség meg hogy' jut eszedbe?
7/10 anonim válasza:
Egy dolog miatt tetszik a kérdés!
Ékes bizonyitéka, hogy az agyhalált lábon is ki lehet hordani!
8/10 anonim válasza:
Nincs türelmem belemenni az anatómiába olyannal, akinek láthatóan fogalma sincs az emberi testről így én is csak azt mondom, h nem.
9/10 anonim válasza:
...na de azért ember, hát nézzél már meg a google-ben a képek között egy méhszájat!
10/10 anonim válasza:
A méhszáj csak szüléskor van nyitva, meg persze menstruációkor kisebb mértékben. Ha valami miatt ki kell "nyitni", akkor az műtőasztalon történik egyre vastagabb fémrudak beledugásával. Hús-vér pö...s erre nem alkalmas. A kérdés azonban mégsem teljesen butaság, mert az állatvilágban előfordulnak olyan fajok, amiknél direkt a méhbe történik az ejakuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!