Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi/fiú hogyan tud összehozni egy egyéjszakás kalandot?
Szóval 15éves koromban jöttem össze barátnőmmel 25éves koromig voltunk együtt 3hónapja van vége a kapcsolatnak, de a "legszebb éveim" vele teltek el kimaradt minden ilyesmi dolog az életemből, komoly kapcsolatot még nem szeretnék jelenleg senkivel viszont szexuális vágyaim szívesen levezetném :D
Lányok ti, hogyan milyen helyzetben vagyok leginkább vevők az ilyesmire ? Ha megtudnátok az este alatt, hogy a 25 éves srác még csak 1 lánnyal volt életében az nagy hátrány számotokra ? :D
Miert lenne hatrany?!
Hisz nem csak egyszer voltatok egyutt a tiz ev alatt.
De hidd el egyejszakasn nem ez lesz a tema h hany novel voltal :)
hát nem tudom, hogy nem vagyok még sokat látott vagy ilyesmi :D De ja így belegondolva nehéz olyan szituációt elképzelni ahol ez szóba kerülhet :D
Viszont én honnan tudom megállapítani, hogy melyik lány lehet pl. a fesztiválon nyitottabb az ilyesmire ? Mármint, hogy melyik lányhoz érdemes oda menni és melyik lány az aki csak mondjuk elflörtölget egész éjszaka utána meg szépen elköszön és csak hazamegy ? :DDD
:)
Abban a pillanatban meg mi nők sem tudjuk. Szoval flortolgess es ha ugyis felforrosodik a helyzet nem fog ott hagyni allo farokk. Ne aggodj. Masik pedig ha nem dugod meg csak csokoloztok legalabb volt egy jo ested ami tobbmint a semmi :)
Hajra elvezd ki az elvesztegetett idot.
23N
A legfontosabb ehhez: jóképű legyél.
Aztán jön a többi:
Izom
Pénz.
Meg is vagy,ha ezek megvannak teljesen mindegy mit mondasz vagy csinálsz,lesz nőd bőven.
Ha nem,akkor viszont nem lesz könnyű az életed...
csak azt nem értem a teóriában, hogy 1 éjszakára azon kívül, hogy hova megyünk és megtudom-e hívni pár italra mit érdekelné őt pont a pénz ? :D
Másfelől nem tartom magamnak ronda gyereknek pénz pedig mindig van nálam elég :)
Egyszerű...
Légy magabiztos (még ha nem is vagy az,csak annak lásson)
Sármos
Kezdeményező
nekem bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!