Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az hogy egy lány sok férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy egy lány sok férfivel szexel és laza erkölcsű, attól miért kell kuurvának hívni? Kuurva az aki pénzért csinálja nem?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 09:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Sajnos igen a fogalmakat sokan nem ismerik.

De ez mar tul laza erkolcsu es sajat magat sem becsuli ha sok ferfinak oda adja magat.

2015. júl. 2. 09:24
 2/26 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ő ribizli, ha ingyen csinálja
2015. júl. 2. 09:24
 3/26 anonim ***** válasza:
77%
Akkor nem qrva vagy, hanem ríbanc. Ennyi.
2015. júl. 2. 09:29
 4/26 anonim ***** válasza:
81%

Férfiként írom hogy gusztustalanok vagytok! Le r...ncozzátok a lányt csak azért mert szereti a szexet!

Bezzeg ti minél több nőt megdugtok annál vagányabbak vagytok! Akkor hogy van ez? Ti is szeretitek a szexet a puncit, a lányok is szeretik szexet meg a farkat! Akkor??

Ráadásul ha azt írta volna hogy kéne valaki estére akkor a kommentelők 80%-a prívivel támadná hogy ő lehessen az a személy aki megkapja...

2015. júl. 2. 09:34
 5/26 anonim ***** válasza:
72%

Bocs... de én nőként írtam, amit írtam.

Szeretem a szexet, imádom a farkat. Mégsem vagyok laza erkölcsű.

Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor mit keresel itt?

2015. júl. 2. 09:42
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Ma már csak ri.ba.ncnak hívják, de faterom fiatalsága idején még kur.v.ának tartották ezeket a csajokat is.

A könnyen kapható csajok mindig szívesen fogadják az ajándékokat is.

2015. júl. 2. 10:09
 7/26 anonim ***** válasza:
16%

'Férfiként írom hogy gusztustalanok vagytok! Le r...ncozzátok a lányt csak azért mert szereti a szexet!

Bezzeg ti minél több nőt megdugtok annál vagányabbak vagytok! Akkor hogy van ez? Ti is szeretitek a szexet a puncit, a lányok is szeretik szexet meg a farkat! Akkor??

Ráadásul ha azt írta volna hogy kéne valaki estére akkor a kommentelők 80%-a prívivel támadná hogy ő lehessen az a személy aki megkapja...'

Én is lány vagyok, ÉS én vagyok az 59%-os akinek a válasza többnyire hasznosnak tunik.

ÉN brutálisan, elmondhatatlanul imádom a szexet. És imádni lehet egy emberrel is, lassan 2 éve Boldog párkapcsolatban, tegyük hozzá 1x sem csaltam meg a párom.

Te vagy a gusztustalan, mert itt oltasz minket, miközben nem a kérdésre válaszolsz.

Mit gondolsz, ha egy fiú kiirja h 'Kéne valaki estére' és ha egy lány kiirja?

A fiú valszeg nem kapna (bár így latom) de az biztos, ha egy lány ilyet csinál százával kapná az uziket.

Tudom, mert lány vagyok kiirok egy tok átlag kerdest és már tamadnak.

Egy nőnek kell hogy legyen tartása. Egy nő nem csak azt akarja egy pasitol.

Egy pasinak meg minden nő csak arra kell (átlagban). Nekik minden nő egy p...ci. És ennyi.

Soha nem leszünk eggyenjogúak, legyen bármilyen szabály.

El kell fogadni, a pasiknak lehet, egy nőnek nem. És ennyi.

Nem mi döntjük el, ez már így van megirva.

Kérlek kérj bocsánatot.

2015. júl. 2. 10:10
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
Igazad van, az általad említett nő RIB**NC ! :D
2015. júl. 2. 10:45
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező: Nem k..va vagy, hanem ajándék.

Azért szexelsz pasikkal, mert szereted a szexet, és ha a laza erkölcsű alatt azt érted, hogy könnyebben mész bele akár egyéjszakás kapcsolatba pusztán a szex öröméért, mint más lány, akkor tényleg ajándék vagy azoknak a srácoknak akik szintén az este végén nem a hajnalig tartó romantikus lelkizős beszélgetést keresik hanem egy hajnalig tartó élvezetes ágycsatát.

A fiúk puncit akarnak, és ebből az összes a lányoknál van. Kérdés, ki hogyan használja és mire.

Megismétlem. Ajándék vagy. Egyszerűen a hülye társadalmi felfogás miatt ne verd nagy dobra, és ennyi. Élvezd a szexet azzal ott és úgy ahogy kedvetek tartja.

2015. júl. 2. 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
70%

Ne hangoztasd,ne mondd el másoknak,és akkor senkit nem fog érdekelni mit csinálsz és hogyan,és még nem is fognak ilyen jelzővel illetni.

Azonban ha elmondod ezt,akkor viszont vállald a következményeit,hogy lehet ez nem fog tetszeni másoknak.

Ennyi.

2015. júl. 2. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!