Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy egy lány sok férfivel szexel és laza erkölcsű, attól miért kell kuurvának hívni? Kuurva az aki pénzért csinálja nem?
20: akkor a sajnálatomat kéretlenül kapod, mert még mindig mélységesen szánlak.
Érdekes módon először "szántad" azokat a nőket, akik csak arra büszkék (mert nyilvánvalóan te tudod, hogy ők csak erre és semmi másra nem büszkék), hogy nem adják oda magukat minden jöttmentnek, és elég csúnyán beszéltél róluk, valamint azt írtad, hogy mindannyian (ezt nem írtad oda, hogy mindegyik, de mivel többes számban beszéltél, és nem írtad oda, hogy némelyik, az a magyar nyelvben azt jelenti, hogy általánosságban minden nőre értetted... huh. Nehéz az ilyen szabadelvű emberekkel beszélni, akiknek minden tettüket meg kell, hogy magyarázzak), szóval, hogy mindannyian csak azért csinálják ezt, mert a normáknak akarnak engedelmeskedni. Egy egyetemes kijelentés volt.
Utána azt írtad, hogy megérted, hogy vannak, akik így döntenek.
?
Lehet, hogy te a vágyaidnak élsz, de egységes gondolataid és véleményed nem nagyon van, és a lázadásod inkább egy álca, hogy saját butaságod leplezd.
Majd jöttél megint azzal, hogy téged a vágyaid irányítanak.
Mint egy állatot?
Laza erkölcs... kit érdekel? Csak lehessen különbséget tenni ember és állat között, ha mi már elvileg intelligensebbek vagyunk náluk.
Nem azért sajnállak, mert laza erkölcscsel élsz, ezen semmi szánnivaló nincsen. Nyugodj meg. Éldd tovább az életed. :)
#21: Pontosan, azt mondtam, hogy szánom AZOKAT, AKIK csak erre büszkék. Ebből számodra az következik, hogy szerintem csak erre büszke mindenki, aki így él? :D Hibás logika.
Nekem csupán a tiédhez hasonló viselkedést tanúsítókról jön le az, hogy másra nem tudják verni a mellüket. Akinek nem jelent örömöt az életben, hogy felsőbbrendűnek érezheti magát a "r[i]bancokhoz" képest, arról nekem sem ez a véleményem. Éppen ezt írtam le a 2. hozzászólásomban. Neked valamiért túl nehéz volt megtalálni az összefüggést a két kommentem között, ezért eldöntötted, hogy nincs is... és még én vagyok a buta.:D
Az embert az általunk vizsgált szempontból az különbözteti meg az állattól, hogy tudatosan képes mellőzni mindazt, amivel kárt tehet a másikban, mivel erkölcsi érzékkel bír, és mert ez szükséges ahhoz, hogy a sok téren hasznos együttélés megvalósulhasson. Ennyi. Én bár néha elbukom, igyekszem eleget tenni ennek. Ha szerinted állat vagyok csak azért, mert nem vonom meg magamtól az élvezeteket még ezenfelül is, akkor te meg ne egyél édességet, ne igyál alkoholt, ne vegyél kellemes forró fürdőt soha, és még sorolhatnám, hiszen "az igazi embert nem a vágyai irányítják".
Ui.: Ha már ennyire kened a magyart, azzal is tisztában lehetnél, hogy az "élsz" felszólító módban, tárgyas ragozásban "éld".
Látom mindenki lepontoz, mert nem értek egyet ezzel a magát mindenkinél okosabb és az önmegvalósítást már rég elért nőszeméllyel. Látom, a ribik összetartanak.
Hát jó.
De hogy te sem értesz meg mindent, amit írok, az is biztos, hiába vagy ilyen nagyon okos és bölcs.
Azt írtam, hogy valakit csak a vágyait irányítják (mivel te azt írtad, a vágyaidnak élsz, mint egy alacsony költségveésű hálivúdi romantikus filmben), szerintem ez a baj. Ömm.... CSAK a vágyai irányítják. Mi nem érthető? NEm fogom elmagyarázni, hiszen egy ilyen fantasztikus egyén nyilván érti, csak kötekedni akar.
De hát a kötekedés árt másnak... akkor te hogy lehetsz erkölcsös? :O
Amúgy melyik könyvből magoltad be ezt a választ az erkölcsösségről? MErt ha saját vélemény lenne, akkor legalább egy szerintem-et odabiggyeszthettél volna. Oké, odaírtad, hogy az "általunk vizsgált szempontból"... de kik azok az általunk? A r ibancok? Vagy kik? Valami középiskolás etika könyvből vetted ki ezeket a mondatokat?
Hogyne vennék néha egy jó fürdőt, hogyne ennék csokit? :D
Mindegy. :) A lényeg, hogy te még a saját (?) erkölcs-meghatározásodnak sem tudsz megfelelni.
Még mindig sajnállak.
Én a büdös életben nem írtam, hogy okos, bölcs és fantasztikus lennék, de örülök, hogy te annak tartasz.:D
Már leírtam korábban is, milyen keretek között követem a vágyaimat, és te mégis az állatokra asszociáltál. Csodálkozol, hogy úgy tűnt, a te szemedben az is a "csak a vágyainak él" kategória, amit én csinálok? Ha félreértettelek, akkor legalább kvittek vagyunk.
Megmondtam, hogy elbukok olykor, nem? :D Nem attól leszek erkölcsös, hogy mindig tudom tartani magam az elveimhez, hanem attól, hogy erre törekszem. Ezt még a keresztények is így gondolják, pedig ők aztán végképp nem olyan elfajzott szajhák, mint én.
A "szerintem" azért maradt el, mert az gyengített volna az állításomon. Nem egyszerűen csak a véleményem ez, hanem a meggyőződésem. Persze ha te komolyan ezen akadsz fenn, akkor felőlem odaképzelheted a "szerintem"et, túl nagy jelentősége nincs. Az "általunk" meg minket jelöl, téged és engem, ugyanis mi kezdtünk el az ember-állat különbségekről tárgyalni egy bizonyos témakörön belül. Összetett mondatokat nemcsak a tankönyvekben találhatsz, de azért aranyos, hogy így rácsodálkozol, ha valaki leír neked egyet fejből.
Azt hiszem, én itt be is fejeztem ezt, mert világosan látszik, hogy neked már csak annyi itt a célod, hogy jó alaposan bealázz, és higgadtnak maradni is képtelen vagy. Felesleges magyaráznom neked.
Irónia, szarkazmus... keress rá egy szótárban, bébi. :)
És ha a keresztények valami elgondolnak, akkor az már egy megdönthetetlen dogma. :D Szerintem kár volt a vallást is belekeverned. És nem tudom, hogy te milyen iskolát végeztél, de van egy olyan érzésem, hogy én többet tudok arról, hogy milyen nép, vallás, korszak, vagy csak egy "egyszerű" egyén mit gondol/gondolt az erkölcsről. ;)
A "szerintem" szót alap, hogy le kell írni, mivel nem dogmát nyilatkoztatsz ki, hanem a saját véleményedet. Dogmákat pedig már nagyon rég határoztak meg, és nem hiszem, hogy te leszel a következő, aki megteszi. :) Alapvető műveltségi forma, hogy tudasd az emberekkel, csak a saját véleményedet hangoztatod. :)
Az "általunk" szó sem stimmel, mivel te nem mondhatod meg, hogy én mit gondolok az erkölcsről, az etikáról, a morálról. Ezt hülyeség volt leírnod. Úgy értem, ezt a szót olyan értelemben, hogy engem is ez alá húztál.
Csak azért gondoltam, hogy egy betanult szöveget mondasz egyébként, mert egy igen pontos definíciót nyilatkoztattál ki itt a nagyközönség számára, aminek viszont nincs mélysége, nincs árnyalva. Az ilyen "szabályok" pedig középiskolás könyvekben fordul elő.
De szerintem is fejezzük be. Jó kis eszmecsere, de írásban az ember mindig mindent félreért. :)
A szélsőséges társadalomromboló liberalisták fő bűne miatt. Ami fő bűn, a hazugság. Ez élteti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!