Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az hogy egy lány sok férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy egy lány sok férfivel szexel és laza erkölcsű, attól miért kell kuurvának hívni? Kuurva az aki pénzért csinálja nem?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 09:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Értem, szóval egy ribi ajándék, a nők többi része pedig, aki szereti a szexet, csak nem mindenkivel, akkor az teher.

De te is leírtad: a férfiak puncit akarnak. Annak a kérdező ajándék, mert egy r..anc.

Akkor a nők többi része annak ajándék, akik a NŐt is meglátják a nőben, nemcsak a puncit.

Szóval a hímkk..rvák és a ribik egymásra találásáról beszéltél. Értem.

Akkor én megyek és keresek egy FÉRFIt, akinek nem abból áll az élete, hogy két lábon járó puncit keresnek. :)

2015. júl. 2. 12:21
 12/26 anonim ***** válasza:

"Nem mi döntjük el, ez már így van megirva."

Max. bizonyos íratlan társadalmi szabályok írják elő ezeket, azt viszont mi döntjük el, hogy a saját személyes értékrendünk alapján ezekhez tartjuk-e magunkat vagy sem (jobban tisztelek egy olyan embert, aki nem robot módjára fogad el ilyen felszínes társadalmi előírásokat, hanem a saját szabályai szerint él - persze amíg ezzel nem árt másoknak).

2015. júl. 2. 12:22
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan pontozzatok le, de szánom azokat a nőket, akik csak arra tudnak büszkék lenni, hogy párkapcsolaton kívül nem szexelnek. Tudom, számukra hihetetlennek hangzik, de előfordul, hogy az ember lánya valamilyen oknál fogva nem akar kapcsolatot. Ettől még a szükségletei megmaradnak. Most akkor egész életében, vagy legalábbis hosszú éveken át ne szexeljen, mert... miért is? Mert valaki valamikor kitalálta, hogy az erkölcstelen (annak ellenére, hogy senkire nézve nem ártalmas)? :D

Gyáva és befolyásolható az az ember, aki zokszó nélkül engedelmeskedik minden társadalmi normának ahelyett, hogy a maga útját járná.

2015. júl. 2. 13:16
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

KEdves utolsó.

Szóval szerinted az a nő, aki nem akar fűvel-fával szexelni, akkor az a társadalmi normákat követi? Azt is, de az eszedbe sem jutott, hogy azért nem lesz belőle ribi, mert ez az Ő DÖNTÉSE? Mert nem tud lefeküdni olyannal, aki iránt nem érez semmit?

Ha neked ez felfoghatatlan, akkor az érzelmi intelligenciád a béka s.egge alatt van.

És ti is ugyanúgy a társadalmi normáknak engedelmeskedtek, csak nem annak, aminek mások. Nehogy azt higgyétek már, hogy különlegesek vagytok, meg egyedik. tejóég.

2015. júl. 2. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem kell annak nevezni,csak nagyobbak az igényei,és még nem találta meg az igazit.
2015. júl. 2. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

#14: Egy szóval sem mondtam, hogy bajom lenne azokkal, akiknek érzelem kell a szexuális együttléthez. Én - egyesekkel ellentétben - képes vagyok felfogni és elfogadni, hogy minden nő (és minden ember) másképpen van bekötve. A bajom azokkal van, akik ítélkeznek felettem olyasmiért, amivel senkinek semmiféle kárt nem okozok. Bocs, de azt hiszem, joggal feltételezem rólad, hogy adsz ezekre az értelmetlen normákra, ha már felsőbbrendűnek érzed magad csak azért, mert te megfelelsz nekik.

Ha tudni akarod, vannak a tiédhez hasonló életvitelt folytató barátnőim, ismerőseim, és ők érdekes módon nem néznek le azért, amiért én máshogy csinálom. Nem a normákat követjük, sem ők, sem én, hanem a vágyainkat, függetlenül attól, hogy azok egybeesnek-e valami társadalmi elvárással. Remélem, megértettél.

2015. júl. 2. 14:17
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Én értelek utolsó, de ha te azt akarod mondani, hogy te a vágyaidért élsz és az kiesik a normából, akkor te még soha nem gondolkodtál el az élet nagy dolgain.

Sajnállak.

2015. júl. 2. 17:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Nyilván nem prosti ettől, de semmiképpen sem örömteli dolog, ha egy barátnő-jelöltről kiderülne, hogy sok férfival volt dolga. Nagyon nagy negatívum szerintem.
2015. júl. 2. 19:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint nem érdekelne, amennyiben nem azért csinálta, hogy ezzel valamit kompenzáljon (azaz sérült a személyisége)
2015. júl. 2. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

#17: Igen, végül is ideböffenteni egy a szellemi fölényed látszatát keltő álbölcsességet sokkal egyszerűbb, mint érdemben kifejteni, mit gondolsz.

Norma itt, Magyarországon sosem volt az, hogy "élj a saját szabályaid szerint". Attól még, hogy nem egyedül gondolkodom így, nem ez a mentalitás az elfogadott társadalmi szinten. A sajnálatodat pedig egész nyugodtan megtarthatod magadnak, nekem semmi szükségem rá.

2015. júl. 2. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!