Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás lenne?
Ha exemmel elmennénk a strandra a hétvégén ,nem csinálnák semmi olyat,csuk dumálnank.
Szerintetek?
A kérdés az, hogy miért az exeddel akarsz strandolni? Mi van a mostani pároddal?
Persze az megint más ha egy egész haveri társaság megy aminek az exed is a tagja... Az biztos nem az.
Persze önmagában véve az sem ha csak kettesben mentek mint "barátok" és ezen kívül nem történik semmi, de úgy tedd fel a kérdést magadnak, hogy a mostani párod mit szolna hozzá, ha erről tudomást szerezne? Jól esne-e neki, avagy sem?
Ha nem és mégis megtudja, akkor mondhat bárki bármit, a párod mégiscsak azt fogja gonolni megcsaltad! Ha mását nem, de a lelkét mindenképpen, mert olyat tettél ami neki nem esett jól!
Na ezek után mérlegeld Te a helyzetet és döntsél szépen, önállóan és vállald a tetted következményeit! :)
Én speciel jóban vagyok az exemmel, olyannyira, hogy szoktunk együtt ebédelni, vagy hasonlók, ha van rá időnk. Intelligensen beláttuk anno, hogy nekünk a kapcsolat sajnos nem megy, de attól még remekül kijövünk, vannak közös témáink. A jelenlegi páromat ez nem zavarja, miért is zavarná, pontosan tudja, hogy szeretem és remek kapcsolatunk van, együtt is élünk, egyebek.
Szóval ez nem feltétlenül gond szerintem, persze csak addig, amíg nem ábrándozol többről.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!