Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a pasim farka csak kézimunka következtében áll fel? (tehát magától nem) 22/L
Valami nem teljes, mert normális esetben látványra is áll a pasiknak. De az, hogy most ez a helyzet nem jelenti, hogy nem változhat idővel.
Kezdetben az én barátomnál is így volt, hogy csak ingerre volt merevedése (érintésre). Ő az a fajta, aki nem érzi magát biztonságban addig, amíg ki nem alakult a szerelem, vagy egy biztosabb kötődés (szégyenlős).
Az elején én is aggódtam, hogy nem vagyok számára vonzó stb. de kiderült, hogy a frusztráció, a zavar, a megfelelni akarás miatt nem tudta elengedni magát.
Hónapok alatt oldódott ez, ma már van spontán merevedése. De vannak ilyen lelkisebb pasik! Ami nem feltétlenül hátrány, mert pl. ő már az elején felvállalt mások előtt, meg nyíltan küld szerelmes verseket stb.
Adj neki időt, próbáld meg éreztetni vele, hogy szereted, hátha nem szervi baj a probléma. Ha viszont ezzel sem változik, akkor esetleg orvostól tanácsot kérni.
Nekem sem áll ránézésre, akárhogy néz ki a nő, de azért normálisnak tartom magam. Ha a férfiak ilyenek lennének, akkor egy nudista strandon mindenhova beakadnának, mint szarvas a bokorba. :-)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!