Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/18 anonim válasza:
A harmadikat, negyediket elfogadnam szivesen :D
13/18 anonim válasza:
A negyedik kifejezetten jól néz ki, a harmadik elmegy, az első kettő nevetséges. Szerintem.
14/18 anonim válasza:
Ex on the beach :D am jobb szélső
15/18 A kérdező kommentje:
Ugye???
Most néztem ezt a realityt, és ledöbbentem, hogy a kefehajú tetovált gyerek jön be majdhogynem az összes csajnak, míg a legvonzóbbat, a jobboldalit meg lesz#rják.
Tudom, ízlések és pofonok, de ennyire gázul hogy lehet már kinézni, mint balról a második?
2015. jún. 27. 03:35
16/18 anonim válasza:
a bal oldali páros gusztustalan, a jobb oldali 2 elmegy szódával, de az én ízlésemnek ők is túl kikent-kifent fajtából vannak :D
17/18 anonim válasza:
én masztiztam a képen látható kanokra ;)
nekem bejön mindegyik, sőt szexelnék is igazából mind a néggyel, de ha járnom kellene valamelyikkel akkor a pirosgatyásssal járnék
18/18 anonim válasza:
a piros gatyás jöhet, a többi....nem nem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!