Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
váow, kik ezek a csődörök? úgy felizgultam rájuk :D
2/18 anonim válasza:
Nem, sem a testük, sem a fejük nem tetszik...
3/18 anonim válasza:
Miért kellett fejet photoshopolni?:D
4/18 SweetLady válasza:
egy könnycsepp morzsolódott el az arcomon a szomortól mikor megláttam ezeket
5/18 anonim válasza:
Jézusom nem, nem, nem és nem...nem :/
6/18 anonim válasza:
Ez az csajok! :D Mondjátok meg az igazat!
7/18 anonim válasza:
Az első kettővel szívesen kifesteném a lakásomat, ekkora hajjal megspórolom az ecsetnek az árát.
8/18 anonim válasza:
a testüket leszámítva manapság 2015-ben mindenki így néz ki, igaz fiú vagyok (nem nincs ilyen hajam, sem testem, bár utóbbi kár) még egy olyan 5-10 év és ez a stílus is lecseng régen ha jól tudom meg az emo volt nagy divat, az is lecsengett 10 év alatt ez is lefog, szerintem már unalmas most is de ízlések és pofonok tudoom :D
9/18 anonim válasza:
A piros gatyás egész jó, de a többi....inkább nem is mondok róluk semmit.
10/18 anonim válasza:
A két jobb oldali nem olyan borzasztó de a másik kettő olyan tipikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!