Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves fiúk! Nektek bejönnek a tetovált lányok?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy ki mit gondol az ilyen lányokról, vonzóak-e stb stb:)2015. máj. 17. 11:59
1/20 anonim válasza:
Nekem nagyon! Elég izgató a dolog:)
2/20 anonim válasza:
Hát, attól függ, milyen tetoválás. Nekem ezek a fajták tetszenek:
De egyébként nem jelent pluszt.
21/F
3/20 anonim válasza:
ha oszinte vagyok veled, en butanak tartom a szep lanyokat akik elcsufitjak a boruket valami undorito tetkoval. van aki mondja hogy van igenyes tetko is, de en olyat meg nem lattam, szerintem mindegyik gagyi! ettol fuggetlenul dugni jo lehet veluk.
5/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,egy ffi legyen tetkós ennyi
6/20 anonim válasza:
Nekem nagyon vonzóak tudnak lenni, de persze csak az olyan tetovált lányok akik nem feliratot vagy valami 2-ezer forintos kis kézfej tetkót csináltatnak...
Nem az érték a lényeg, hanem a kinézet ha egy "művészi alkotás" van a lány bőrén ami passzol a személyiségéhez akkor nálam az hatalmas plusz.
pl.:
7/20 anonim válasza:
nem annyira, az egész dolog nem vonz, sem az az ember akinek ez bejövős
8/20 anonim válasza:
egyáltalán nem, szerintem nagyon sittes...20/F
9/20 anonim válasza:
Nekem nem zsánerem a tetovált bőrű lány. De ha van rajta (és mondjuk nem úgy mint egy yakuza -nak, az nem ront az összképen)
10/20 Szergej55 válasza:
Nem, már lassan boldog-boldogtalan tetováltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!