Pasik nektek bejönnek a tetovált piercinges lányok?
Figyelt kérdés
Nekem a lábam szélén van egy felirat,karomon is egy felirat a csuklómon és az oldalamon is van tetkó
köldök és mosoly(ínyfék)ill intim piercingem van. és telis tele van a fülem fülbevalókkal jobb 7+tragus a bal 3, 2 fülcimpába 1 porba + tragus
2014. jún. 24. 19:58
1/5 anonim válasza:
Nekem bejönnek nekem is van sok tetkóm
2/5 anonim válasza:
1-2 tetkó elmegy de az a sok piercing már nekem sok lenne.
3/5 anonim válasza:
Nem. 1-2 kicsi, "jól" elhelyezett tetoválás, és egy piercing fér bele nálam (annál se mindegy, hogy milyen és hogy hol van).
4/5 anonim válasza:
Mivel piercelek, számomra ez alap dolog. Tetoválás is van rajtam egy pár, és piercingem is van egy pár. Ne másnak akarj megfelelni, csakis magadnak. Ha neked ez így tetszik, akkor bizony felemelt fővel, és büszkén menj végig az utcán. (Mellesleg akik azt írják, hogy undorító, meg börtöntetkó, koldus vagy), azoknak csak annyit mondok, hogy egy jobb tetoválás olyan 15-20ezer ft-nál kezdődik... Óradíjba leszámolva kb 5-6000Ft, és egy nagyobb minta (mint pl az én mellkasom is) olyan 50-70ezer ft körül mozog.
5/5 anonim válasza:
a tetkók tetszenek, de a piercing az semmiképp. max a köldök. az szexi, de semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!