Fiúk! Bejönnek a tetovált/piercinges csajok?
Nekem bejõnnek, mert szerintem nem ezek határozzák meg az ember mivoltát, de valószínű, hogy a többség visszataszítónak gondolja, és már csak ez alapján is " hülye punk" kategóriába sorolnak az idióták. Tapasztalat, sajnos rám is mondták, a fültágító meg a piercingek miatt :)
F 17
nem olyan sokára tényleg abba a karegóriába sorolhatnak majd.. :D
fel lesz nyírva a hajam januártól tarajba.. :D
Nekem is van egy tetoválásom, pont holló, mint neked. Leírnád, ha megkérlek, hogy mit jelent számodra? :)
Egyébként nekem kifejezetten bejönnek az extrémebb kinézetű csajok, tetkó és piercing nálam jó pont, persze csak ha nem divatmajomságból csináltatja valaki. Kivéve a köldök piercing, az az egy amitől undorodok.
18F
Igen, bejönnek. Persze díjazom az egyediséget is, de nem csak ettől függ, hogy ki jön be és ki nem. Lehet valaki szép és paraszt, és lehet valaki hétköznapi lány és kedves.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!