Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20-25 éves fiúk! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves fiúk! Nektek bejönnek a tetovált lányok?

Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy ki mit gondol az ilyen lányokról, vonzóak-e stb stb:)
2015. máj. 17. 11:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

A mérték a lényeg. Nekem ha van 1-2 tetkó, (feltétlenül igényes legyen) az nem gáz, sőt, lehet izgató is.

De amikor valakin már mindenhol csak a tetkók látszanak, az nagyon gáz. Főleg amilyen gagyi tetkókat láttam...

Vagy legyen koncepció, hogy pl egyik alkar rogyásig tele tetkóval, de sehol máshol nincs. Még arra is azt mondom ok.

De egy szép nő ne legyen szarrá varrva!

2015. máj. 17. 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
csicska tetovált parasztok
2015. máj. 17. 13:02
 13/20 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes hozzászólásokat!:)

a "csicska tetovált parasztok" és stb meg... most erre mit tudok mondani?

én senkire nem mondom azt, hogy csicska és paraszt, plána nem általánosítva.

2015. máj. 17. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis a csaj külsejétől függ. Szép arc mellé jó alak, akkor teljesen mindegy hogy van -e rajta tetoválás, akkor is jó nő marad. Persze ha ízléstelen, és extrém módon még az arca is tele van, akkor sokat tud bukni külsőre.
2015. máj. 17. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem baj hogy csak 19 vagyok.

Az általános tetoválások nem nagyon jönnek be viszont ez a 2 fajta szerintem nagyon nőies és szexi.

[link]

[link]

2015. máj. 17. 13:59
 16/20 opened paradise ***** válasza:
100%

Igen,nagyon is.

De ha valami divat tetkó,vagy rib..nc rendszám,akkor nem.

Legyen számára jelentése is.

Viszont külsőre mindenképpen,szeretem az extrémebb lányokat. Színes haj pl.

20/F

2015. máj. 17. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, de az egyediek/művészibbek (nem egész testes) van, hogy bejönnek.

Viszont a piercingektől, fültágítóktól falra mászok, néha egy fülbevaló is tud idegesíteni.

2015. máj. 17. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
ma már minden hülyének van tetovállása, és azt hiszik , hogy kemények
2015. máj. 17. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem, a rövidlátás és butaság jelének tartom. Nem értem, hogy attól, hogy tetszik neki egy kép vagy idézet, miért kell a bőrébe karcoltatni, miért nem hordja inkább magánál bekeretezve.
2015. jún. 3. 19:49
 20/20 anonim ***** válasza:

A tetkó óriási divat lett. Elmész a strandra, szinte nincs olyan ember, akin 1 sincs. Régen én is akartam, de már örülök, hogy nem csináltattam, mert már én vagyok különleges, nem az, akinek van...

Egyébként 1-2 szépen!!! kidolgozott tetkó akár még sexy is lehet, vagy ha valaki mondjuk egyik karját szénné tetováltatja, de máshol egy sincs. Viszont akin össze vissza mindenhol mindenféle van, az nekem gáz és taszít, legyen akármilyen szép/okos/jófej lány.

2015. jún. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!