Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves fiúk! Nektek bejönnek a tetovált lányok?
A mérték a lényeg. Nekem ha van 1-2 tetkó, (feltétlenül igényes legyen) az nem gáz, sőt, lehet izgató is.
De amikor valakin már mindenhol csak a tetkók látszanak, az nagyon gáz. Főleg amilyen gagyi tetkókat láttam...
Vagy legyen koncepció, hogy pl egyik alkar rogyásig tele tetkóval, de sehol máshol nincs. Még arra is azt mondom ok.
De egy szép nő ne legyen szarrá varrva!
köszönöm az értelmes hozzászólásokat!:)
a "csicska tetovált parasztok" és stb meg... most erre mit tudok mondani?
én senkire nem mondom azt, hogy csicska és paraszt, plána nem általánosítva.
Igen,nagyon is.
De ha valami divat tetkó,vagy rib..nc rendszám,akkor nem.
Legyen számára jelentése is.
Viszont külsőre mindenképpen,szeretem az extrémebb lányokat. Színes haj pl.
20/F
Nem feltétlenül, de az egyediek/művészibbek (nem egész testes) van, hogy bejönnek.
Viszont a piercingektől, fültágítóktól falra mászok, néha egy fülbevaló is tud idegesíteni.
A tetkó óriási divat lett. Elmész a strandra, szinte nincs olyan ember, akin 1 sincs. Régen én is akartam, de már örülök, hogy nem csináltattam, mert már én vagyok különleges, nem az, akinek van...
Egyébként 1-2 szépen!!! kidolgozott tetkó akár még sexy is lehet, vagy ha valaki mondjuk egyik karját szénné tetováltatja, de máshol egy sincs. Viszont akin össze vissza mindenhol mindenféle van, az nekem gáz és taszít, legyen akármilyen szép/okos/jófej lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!