Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárás a popsi-szex a férfiaknál?
én már kipróbáltam, de nem jött be. Nem is szeretném többször, de itt azt látom, hogy nagy elvárás.
Szeretem, ha a pasi domináns, csak az a baj (csak nekem baj, tudom :D ), hogy ehhez általában hozzákapcsolódik, hogy a pasi akarja az anált.
Mennyi esélyem van rá, hogy találok olyan domináns pasit, akinél ez nem alapkövetelmény?
Nem tudom mennyire lehet elvárás. 3 év 8 hónapja vagyok együtt a barátommal és nem hozta még fel, hogy mennyire akarná. Mikor beszéltünk róla, mondtam, hogy egyszer majd azt is ki akarom próbálni és volt már olyan pillanat, amikor kissé kívántam, de nem olyan erősen ahhoz, hogy ténylegesen megtörténjen.
Nem vágyik rá feltétlenül, de ha lehetőséget adok rá, akkor mindenképp él vele.
Ah, 13-as de szerencsés vagy! :D
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
ez a popsi téma olyan a nőknél most, mintha mi azért rinyálnánk, hogy fix női rigojákat el kell viselnünk.
nem nem adok a hisztire figyelmet, nem nem megyek shopizni, nem nem nézek vele olyan filmet ami engem nem érdekel. persze ezek felszínes dolgok, a barátnőmnél is van olyan amit nem akar velem csinálni, és nem is várom el. az ilyen felszínes dolgok nem a kapcsolat meghatározó elemei, sem a szexben, nagyon jó az anál, szeretem ha egy mocskos kis ribi a lány az ágyban...mondjuk én valahogy elérem, hogy szeressék a lányok :D...de sose erőltettem senkire semmit, aki meg szívességből tesz bármit bárkinek, akarata ellenére, az ne puffogjon a neten, meg a barátnőinek a barátja háta mögött, hogy milyen bunkó palija van, mert szánalmasan gyenge egy nő.
ez így a véleményem a témáról :D nem céloztam senkinek
Nálam alapkövetelmény.
Megvan miért, itt nem fejtem ki. Ha érdekel valakit úgyis ír.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!